O fetiță româncă de 3 ani a fost găsită moartă într-o piscină abandonată, în centrul Italiei

2
1128

Tragedia unei familii de români din Italia: fetița lor de 3 ani, dispărută de acasă împreună cu cei trei câini cu care se juca, a fost găsită după câteva ore moartă într-o piscină de la o vilă abandonată.

Corriere Dell’Umbria povestește drama micuței care, după toate probabilitățile, s-ar fi îndepărtat împreună cu cei trei câini – doi labradori și un câine de rasă mică – alături de care se juca în curtea casei situate în localitatea Poggiarello di Capodacqua (provincia Perugia, din centrul Italiei).

Fetița a dispărut în jurul orei 13.30, iar mama sa a dat imediat alarma, chemând forțele de ordine. După mai multe ore de căutări, în jurul orei 16.30, din elicopter au văzut un corp care plutea inert în piscina unei vile abandonate. Cei doi câini labrador o vegheau și se pare că au încercat s-o salveze, fără succes.

Încercările personalului medical de a o reanima au fost în zadar, micuța era deja moartă.

Nu s-a stabilit încă dacă fetița a căzut prima în piscină sau dacă a urmat câinii care au sărit să facă baie în apă. Cert este că aceștia nu au părăsit-o, stând alături de ea până la găsirea corpului de către cei care o căutau.

Conform carabinierilor din Foligno, mama fetiței a fost cea care a dat alarma. Cel mai probabil, este vorba de un accident nefericit, dar investigatorii au pornit o anchetă și nu exclud nicio ipoteză.

Căutările au fost efectuate de carabinieri, de poliția locală și de pompieri, însoțiți de câini antrenați pentru găsirea persoanelor dispărute. În următoarele zile va avea loc autopsia și se va stabili cu precizie cauza morții.

Tragedia micuței a șocat Italia, presa relatând pe larg despre cele întâmplate. La căutarea ei au participat mulți voluntari din orașul Foligno și s-a creat o emoție extrem de puternică. Din păcate, eforturile lor nu au avut parte de un final fericit.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Radu Moraru: „Ne vor lua cu izoleta și ne vor vaccina obligatoriu! Și veți vedea, la Nașul TV, niște legume. O să ne pună-n geam ca să râdeți de noi”

2 COMENTARII

  1. Cartiene – te dai mare la lb romana! De ce nu iti inveti jurnalistii sa scrie ca lumea in lb romana? Drama – are elemente comice si tragice! Unde e comedia in moartea bietei fetite? Moartea fetitei e o tragedie, nu o drama!

  2. Cine naiba se crede individul ala scarbos de mai jos,vreun inspector de lingvistica de la Academia Ramolitilor? Scrie clar TRAGEDIE,sa vada si agramatii,ora suirii articolului pe site e 10,47,iar maretul NIMENI de mai jos a replicacat-uff,pardon!-la ora 10,53!!!Asta doarme prost noaptea ,de vede ceva ce nu e😨 puneti ochelari de vedere,nu de soare,ai nevoie urgent de ei si de pastile de cap,se pare…😎😁😁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here