sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNewsCristina Țopescu: Doamna Dăncilă, vă învăț gratis să citiți discursurile în limba...

Cristina Țopescu: Doamna Dăncilă, vă învăț gratis să citiți discursurile în limba română!

-

Jurnalista Cristina Țopescu, fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, se oferă, pe pagina sa de Facebook, să o consilieze gratis pe şefa Guvernului, Viorica Dăncilă, pentru a-şi citi corect discursurile în limba română.

Cristina Țopescu, la rândul său prezentatoare TV, dar şi voce critică a guvernării PSD-ALDE, îşi explică gestul prin faptul că vrea „o mai bună imagine a țării, o țară care e şi a mea, dar şi a dvs. Şi e şi a românilor care ar aprecia să vă doriți să nu mai greşiți când ne reprezentați țara, deci pe noi toți”.

„O OFERTĂ, CÂT SE POATE DE SERIOASĂ, PENTRU DOAMNA DĂNCILĂ

- Advertisement -

Mă ofer să o învăț pe doamna premier să-şi citească discursurile corect, i le pot corecta (sunt filolog) şi cunosc şi terminologia politică, fac asta de vreo 20 de ani. Îi pot explica sensul cuvintelor pe care nu le cunoaşte, îi pot construi fraze mai simple, dar logice şi coerente, o pot ajuta să frazeze corect, să pronunțe corect, să citească mai puțin robotic, şi o mai pot scoate şi din limba de lemn.
Am răbdare, fac orice ca să nu ne facem de râs în astea 6 luni, în fața întregii Europe. Aş face-o pro bono, căci, dacă accept sa fiu retribuită, o să ziceţi că m-a platit PSD-ul :))) Vorbesc serios, doamna premier, vă pot ajuta, mi-aş ajuta țara, în fond!
Exclus, însă, ştiu că domnul Dragnea şi alții de pe-acolo nu vă vor da verde să lucrați cu mine, nu sunt percepută ca o admiratoare a ceeea ce face acum PSD. Dar eu, dragă PSD-ule, m-am oferit – nu vrei, nici nu ştii ce pierzi!
(Asta, apropo de umor şi puțină autoironie cu care, din când în când, câte un discurs ar putea fi pigmentat, sunt rețete care nu prea dau greş. Sigur, contează temele, locul, evenimentul, auditoriul, dar, într-o măsură mai mică sau mai mare, o tușă de umor se pretează cam peste tot.)
Deci, doamna Dăncilă, mă ofer să vă ajut pro bono, pentru o mai bună imagine a țării, o țară care e şi a mea, dar şi a dvs. Şi e şi a românilor care ar aprecia să vă doriți să nu greşiți când ne reprezentați țara, deci pe noi toți.”

CITIŢI ŞI:

„Nu vă jucați cu focul! Dacă noi, în prima zi de guvernare, vă aruncăm pe toți în puşcărie, prin ordonanță de urgență?!”

PSD îi cere lui Isărescu un lucru foarte grav: să dea atacul la rezerva Băncii Naționale, pentru a stabiliza leul! Moneda a fost destabilizată de guvern prin „ordonanța lăcomiei”

ACUZAȚII GRAVE. Deprecierea leului şi prăbuşirea economiei au fost premeditate de PSD+ALDE! Ce dezastre mai au în program

Povestea ministrului care, beat criță, se chinuia să îngroape două milioane de euro în grădina casei

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Face un lucru bun si nobil.Contributie frumoasa demna de laude Ar fi bine daca fiecare cetatean ar contribui cu ceva bun, la ridicarea Romaniei.Felicitarile mele, doamnei Cristina Topescu .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -