luni, mai 20, 2024
AcasăNews"Nu pot să nu salut intrarea domnului profesor în #echipacâștigătoare". Vlad Voiculescu,...

„Nu pot să nu salut intrarea domnului profesor în #echipacâștigătoare”. Vlad Voiculescu, ironic după ce Florin Cîțu a fost apărat de Dan Voiculescu

-

Anunțul otrăvit – voluntar și unilateral – al lui Dan Voiculescu, care a sărit în apărarea premierului Florin Cîțu (PNL), a fost ironizat pe Facebook de Vlad Voiculescu (USR-PLUS), fost ministru al Sănătății în Guvernul Cîțu.

Pentru Vlad Voiculescu, anunțul lui Dan Voiculescu a fost o bună ocazie de a-l ironiza pe prim-ministrul Florin Cîțu, care în luna aprilie l-a dat afară din Guvern.

Cîțu este subiectul unor dezvăluiri privind condamnarea sa la două zile de arest, în decembrie 2000, în SUA, pentru conducerea mașinii sub influența alcoolului.

Comentariul lui Vlad Voiculescu

„M-am abținut să comentez treaba asta până astăzi, dar acum, că domnul profesor a vorbit, nu pot să nu salut intrarea domnului profesor (aka Dan Voiculescu – Presedintele Tău – pagină glumeață, pentru cei care nu o cunosc) în #echipacâștigătoare.

- Advertisement -

Susținerea dânsului pentru premier este, desigur, pe bază de valori și principii. Aceleași valori și principii care i-au ghidat mereu investițiile:

«Doctrina Umanismului Pragmatic promovează cu tărie Demnitatea, Onoarea și Curajul ca atribute ale ființei umane. (…) Este rușinos și nedemn să ataci, din motive politicianiste, o persoană. Indiferent de funcția pe care o ocupă. Politica nu se poate face fără demnitate, fără onoare!»

Da!

- Advertisement -

Nu sunteți entuziasmați?

La o adică, dom’ profesor mereu a avut mână bună, de la Daniel Constantin la Sorin Câmpeanu, de la #soluțiaIohannis la #echipacâștigătoare.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Dosarul din SUA” al lui Florin Cîțu, detonat de un site care militează pentru legalizarea canabisului! Amenințări timp de două zile, înainte de publicarea datelor

* CTP: „Mi se pare absurd ca Florin Cîțu să-și dea demisia. El e reabilitat, Dragnea nu era reabilitat!”

* FOTO. Presa americană în 2000: Florin Cîțu a fost oprit de polițiști la ora 2.11 noaptea. Intersecția în care a fost prins + casa în care locuia

* Presa lui Viktor Orban îl atacă violent pe Ludovic Orban: „Transilvania e bântuită de un zombi al lui Ceauşescu”

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Robert Turcescu către cei care o susțin pe Clotilde Armand: „Asta e democrație, tembelilor? Hai, acum liber la înjurat, că doar asta știți!”

* A murit generalul Kemenici, comandantul unității militare în care au fost împușcați soții Ceaușescu. Kemenici era „pe mână” cu spionul sovietic Militaru. A făcut diversiuni mortale și a încercat să șteargă urmele lor cu bidineaua

* Radu Herjeu a fost recuperat de PSD la Metropola TV. E plătit de clanul Firea-Pandele, ca „invitat permanent”, cu banii cetățenilor din Voluntari

* Un fost ministru s-a înecat cu un un cățel de usturoi, pe litoral, la ora 2.00 noaptea. L-a salvat un medic adus de acasă

* America își trimite Infanteria Marină să evacueze Ambasada din Afganistan, amenințată de ofensiva talibanilor

- Advertisement -

3 COMENTARII

    • Bineînțeles că „VARANU’-de-Komodo” sau „trolls”-PUTINIȘTI care MÂZGĂLESC (ȘI!) pe-AICI… NU de dragul lui Florin Cîțu se găsesc acum să-i ia, chipurile…, „partea”, ci pentru că AU PRINS MOMENTUL ÎN CARE SĂ INTRODUCĂ ȘI mAI MULTĂ CONFUZIE, NU NUMAI ÎN P.N.L., ciii… pe ÎNTREAGA parte-dreaptă a eșichierului politic, atât printre politicieni, cât și printre susținătorii centrului-dreapta!!!

      Florin Cîțu, prin… PROSTIA (!!!) de a-și ASCUNDE TRECUTUL (!!!), FACE (ACUM!!!) FOARTE MULT RĂU NU DOAR P.N.L.-ului, CI CHIAR… ÎNTREGII NOI PUTERI GUVERNAMENTAL-PARLAMENTARE (șiii… PREZIDENȚIALE!!!)…

      Iar GOLANII ăștia, LEPRELE-ROȘII, „CIUMAȚII” ORDINARI, PUTINIȘTII ÎMPUȚIȚI,… PROFITĂ (propagandistic!) DIN-PLIN, NENOROCIȚII!!!

  1. Sincer…, mai ales OMENEȘTE vorbind/analizând…, chiar îl înțelegem pe bietul Vlad Voiculescu: A FOST DEMIS… MITOCĂNEȘTE (!), de către premierul Florin Cîțu (pe-atunci… FOARTEEE AROGANT-și-AGRESIV, nuuu… „PISICUȚ-Cîț-Cîț”, ca acu’!!!), DEȘI S-A DOVEDIT ULTERIOR că ministrul-Sănătății… A AVUT DREPTATE 100(0)% (ne referim la motivul OFICIAL al demiterii: afirmația lui Voiculescu că a fost MANIPULAT-GROSOLAN numărul… deceselor Covid-19!!!), daaaaaaaaaaaaaaaa?!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -