Nu le pasă de România, ci doar de clanurile penale! Dăncilă dă înainte cu OUG 7, Dragnea fură iar de la copii

1
3963
Liviu - Vasilica

Dăncilă merge înainte cu ordonanţa, în ciuda revoltei generale din România. Are ordina de la Dragnea s-o ţină tot aşa, pentru binele clanurilor penale.

„În primul rând voi asculta care sunt nemulţumirile şi argumentele care stau în spatele acestor nemulţumiri. Am făcut această întâlnire astăzi şi sper ca cei care au nemulţumiri să vină la această întâlnire la Palatul Victoria. (…)

Ceea ce vreau să subliniez este faptul că nu vom renunţa la ordonanţă. Am văzut ieşiri în spaţiul public care au solicitat să renunţăm la această ordonanţă în totalitate. Am spus întotdeauna că dăm dovadă de flexibilitate dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm şi la lucrurile bune din dorinţa unora de a face acest lucru”, a declarat Viorica Dăncilă citată de DCNews.ro.

Care sunt lucrurile bune de care vorbeşte Dăncilă, doar penalii pot spune. În rest, NIMENI din lumea asta în afară de ei nu susţine nenorocirea numită OUG 7.

Dragnea, tot bolşevic

De cealaltă parte, la fel ca Dăncilă, Dragnea minte în continuare despre soarta copiilor. Ca un bolşevic de ultimă speţă, liderul PSD susţine exact pe dos: că Iohannis şi opoziţia au vrut răul copiilor, nu el şi PSD, după ce a fost dovedit că a furat bani de la copiii din Teleorman şi a refuzat în parlament să mărească alocaţiile copiilor, majorare susţinută de OPOZIŢIE!

„Vreau să vorbesc puţin despre gestul iresponsabil al preşedintelui şi al PNL de a contesta bugetul la CCR. Este clar să şi el şi liberalii sunt nişte ipocriţi. Consecinţele sunt că nu se poat mări alocaţiile la copii. Pentru a îşi hrăni orgoliul face rău copiilor din România. Am auzit de la un liberal că OUG ar putea adopta. Nu se poate mări alocaţia pentru copii în condiţiile în care nu ai spaţiul bugetar creat. Prin acest atac, preşedintele vrea să amâne aceste măsuri, neinteresându-l ce e bun pentru România, ci ce e bun pentru campania electorală, călcând peste orice cadavre ca să îşi mai ia un mandat încă o dată”, a declarat azi Liviu Dragnea, demonstrând că nu renunţă să fure de la copii, de la bani până la bunul-simţ al adevărului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here