A murit un lider UDMR cu 5 mandate de deputat

1
1518
Attila Kelemen

Dr. Attila Béla Ladislau Kelemen, fost președinte al UDMR Mureş şi deputat în 5 legislaturi în Parlamentul României, s-a stins din viaţă sâmbătă, la vârsta de 73 de ani, a anunţat Asociaţia Chinologică Mureş, al cărei preşedinte de onoare era.

„Cu mare regret vă înştiinţez că azi ne-a părăsit domnul dr. Kelemen Atilla-Béla, preşedinte de onoare şi membru fondator al Asociaţiei Chinologice Mureş. Ne vei lipsi, Ata”, a anunţat pe Facebook preşedintele Asociaţiei Chinologice a Judeţului Mureş, Lokodi Csaba-Zsolt.

Attila Béla Ladislau Kelemen a avut 5 mandate de deputat consecutive, făcând parte din Parlamentul României din 1996 până în 2016.

În perioada 1996-2004 a fost liderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor.

A fost preşedinte şi vicepreşedinte al Comisiei de agricultură din Camera Deputaţilor.

În 2007, imediat după aderarea României la Uniunea Europeană, a fost europarlamentar.

Attila Kelemen era arbitru internaţional în cadrul Federaţiei Chinologice Internaţionale.

A fost vicepreşedinte în Colegiul Medicilor Veterinari din România, vicepreşedinte al Federaţiei Ecvestre Române şi membru în JokeyClub România.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ponta a încercat să dea o țeapă cu gecile de campanie, dar a pierdut procesul. Partidul său trebuie să plătească un milion de euro!

* Covidul l-a ucis la Londra, la 61 de ani, pe preotul care l-a dat jos pe Lenin, făcând greva foamei lângă statuia de la Casa Presei

* Dîncu zice că PSD și PNL ar putea candida pe liste comune în 2024, precum USL în 2012! „Participăm împreună la alegeri dacă vom câștiga în cultura colaborării”

* Irinuca arată cât de bărbătește i-a dat papucii Dragnea: Mi-a trimis un SMS și pe urmă m-a blocat

Dorințele bolnave ale actorului Mihai Mălaimare: ieșirea României „din ghearele UE”, interzicerea votului pentru românii din diaspora, naționalizarea averilor

Daniel Ghiță (deputat PSD), declarații imbecile: „Hohenzollern, familie degenerată formată din hoți, sperjuri, trădători și criminali” / „A ținut poporul român în sărăcie, nedreptate, abuzuri infinite“

* Circarii din Parlament scapă nepedepsiți. Sancțiuni simbolice pentru comportamentul deviant al aleșilor

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (56) / La șosea

* Organizatorul „revoluției” din Kazahstan: un fost ministru, proscris al regimului, inamic al Rusiei, refugiat în Franța, condamnat la închisoare pe viață pentru crimă

* Radu Paraschivescu, dezlănțuit: „Singura certitudine pe care o am este că Srdjan Djokovici este un idiot!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here