Radu Paraschivescu, dezlănțuit: „Singura certitudine pe care o am este că Srdjan Djokovici este un idiot!”

1
10544
Srdjan Djokovici și fiul său, Novak

Scandalul începutului de an în sportul mondial, avându-l în prim-plan pe tenismenul nr. 1 al lumii, sârbul Novak Djokovici, a atins cote de balamuc. Familia sportivului a făcut gesturi iraționale, dar și politicienii, în frunte cu președintele țării, s-au dat în stambă, devenind patetici și ridicoli. Publicistul Radu Paraschivescu taxează dur întâmplările din ultimele zile.

Novak Djokovic (34 de ani) este protagonistul unui scandal internațional, după ce autoritățile din Australia i-au interzis, cel puțin pentru moment, intrarea în țară și, implicit, participarea la primul Grand Slam al anului.

Djokovici se află de joi într-un hotel din Melbourne, în carantină, în așteptarea deciziei de luni a Tribunalului Federal, după ce avocații săi au contestat în instanță decizia australienilor de a-i retrage viza și a-l trimite acasă, în urma depistării unor nereguli în documentele tenismenului. Acesta refuză să se vaccineze anti-Covid, iar Australia nu permite persoanelor nevaccinate accesul pe teritoriul său.

Sârbul a încercat să speculeze o excepție pe care legea australiană o face pentru cei care au contraindicații medicale solide la vaccin. Djokovici a prezentat un astfel de document din partea unor medici din Serbia, dar australienii și-au dat seama că este o șmecherie tipic balcanică, o hârtie care nu atestă realitatea.

Familia lui Novak Djokovici ”a luat foc” după scandalul în care a fost implicat acesta („găina lor cu ouă de aur”).

Srdjan Djokovici, tatăl sportivului, a comparat situația prin care trece fiul său cu chinurile la care a fost supus Iisus Hristos la răstignirea pe cruce. Djokovici-senior a organizat un protest masiv la Belgrad, la care au luat parte mii de susținători ai liderului mondial.

Srdjan Djokovici și portavocea prostului

Dezlănțuirea lui Radu Paraschivescu

Declarațiile și comportamentul tatălui lui Djokovici au fost aspru criticate de scriitorul Radu Paraschivescu la emisiunea „Digi Sport Special”.

„E foarte complicat tabloul ăsta, e greu să pui piesele laolaltă. Singura certitudine pe care o am este că Srdjan Djokovici este un idiot! Asta pot să spun.

În momentul în care tu vii și faci din copilul tău un Spartacus, când vii și spui că oligarhii ăia lacomi nu-i lasă copilul să joace – «copilul» câștigând de 9 ori turneul ăla -, în momentul în care tu pleci din Serbia și te muți la Monte Carlo ca să nu plătești impozite, n-ai voie să deschizi gura. Decât dacă Dumnezeu ți-a făcut economie de creier, doar în situația asta.

Câtă vreme condițiile sunt clare, nu știu dacă Djokovici merita o adresă specială. Nu merita tratamentul ăsta, asta e altceva, dar a contribuit la el.

Mie-mi pare rău, pentru că am ținut cu el și țin cu el, însă ce a făcut el e foarte greu de analiza. Iar ce face taică-su e un scandal, un scandal comic. Îl ipostaziezi pe el în noul Iisus Hristos?

Președintele Serbiei cere ajutor comunității internaționale că nu le lasă supercampionul să joace? Păi, până acum cum a jucat? Și a câștigat sute de milioane de euro.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

ALTE ARTICOLE DESPRE „SCANDALUL DJOKOVICI”

* Primul mare sportiv care devine victima propriilor bazaconii antivacciniste: Novak Djokovici. Sârbului i-a fost respinsă viza după un interogatoriu de 9 ore și riscă să fie expulzat din Australia

CITIȚI ȘI:

* Cum scapă de pușcărie parlamentarii corupți de la PSD Arad: Tribunalul descoperă „nereguli” în dosar la doi ani după începerea procesului! Termenul-limită era de două luni

* Eliminarea pensiilor speciale, abandonată de Guvern. Subiectul nu mai e pe lista priorităților

* Irinuca arată cât de bărbătește i-a dat papucii Dragnea: Mi-a trimis un SMS și pe urmă m-a blocat

PNL a predat PSD-ului și Diaspora, pe care PSD-iștii „se p…u” în august 2018. Românii de peste hotare l-au făcut președinte pe Iohannis în 2014

* Cîțu e mulțumit: „În Guvernul cu PSD avem mai multe funcții și poziții decât în guvernarea cu USR”

Dorințele bolnave ale actorului Mihai Mălaimare: ieșirea României „din ghearele UE”, interzicerea votului pentru românii din diaspora, naționalizarea averilor

Daniel Ghiță (deputat PSD), declarații imbecile: „Hohenzollern, familie degenerată formată din hoți, sperjuri, trădători și criminali” / „A ținut poporul român în sărăcie, nedreptate, abuzuri infinite“

* Circarii din Parlament scapă nepedepsiți. Sancțiuni simbolice pentru comportamentul deviant al aleșilor

SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (53) / Flancat de generali sovietici, Ilie Ceaușescu făcea guvern condus de Ion Iliescu

* Rusia continuă să trimită zeci de avioane-cargo cu trupe și armament în Kazahstan, deși revolta a fost înfrântă! Acum se vorbește de anexarea țării

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here