Miruitul Vosganian nu mai vrea ştiri despre crimele puşcăriaşilor eliberați de PSD-ALDE. „Să mai vorbim şi despre cei care s-au reintegrat în familiile lor!”

6
1375

Varujan Vosganian (ALDE), senatorul care s-a automiruit ca să nu-i ridice colegii săi imunitatea într-o speță penală, pledează (la Antena 3) pentru concordie cu violatorii şi criminalii.

„Vorbim prea mult despre deținuții care, odată eliberați, comit noi fapte cu violență şi prea puțin despre cei care se reintegrează în familiile lor. De ce nu se prezintă unele cazuri pozitive? Numai nenorociri. E prea multă ură, prea multă încrâncenare. Poate că ăştia, care fac crime, sunt mai puțini decât ăilalți, care-şi văd de treaba lor. Poate că 400 s-au întors în închisoare, dar 5.000 s-au întors în familiile lor. De ce nu vedem şi lucrurile bune?!”

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV. Tăriceanu, fotografiat în aeroportul din Dubai alături de baronul PSD de Neamț, Ionel Arsene. Din grup face parte şi Daniel Chițoiu

EXCLUSIV. Blonda lui Arsene, de la PSD Neamţ, a ajuns baroana sării din România. E specialistă în „respiraţia inimii”

Ioan Rus: „PSD se îndreaptă spre dezastru cu viteza luminii. În curând se va prăbuși sub 20%. În ritmul ăsta, se alege praful de PSD!”

6 COMENTARII

  1. Asa, asa, mai miruitule, zi si tu ca aia de la CNA catre Rares: „daca nu aratati voi ce s-a intamplat in Piata Victoriei pe 10 august, era mai multa liniste si mai putine spirite iritate”, dracnea cu clica din ALDE -UDMR ar dormi mai bine, de ce sa nu doarma si poporul roman somnul mortii, sa mearga doar la vot si sa voteze doar PSD &CO!!!! M… vozgi!!! Poporul asta se va trezi, ori vreti voi ori ba, si sper ca veti plati cu averile si libertatea tot raul pe care l-ati facut tarii care acum va hraneste!!!!

  2. Așa, Vosganiene, ce contează că un pușcăriaș din ăsta violează pe fiica-ta, dacă 1000 de alți pușcăriasi nu o violează, da?
    Sau ce conteaza daca 10 comit crime si tâlhării, daca alti 500 nu au apucat incă să facă asemenea fapte, asa-i?

  3. Evreii si armenii au un proverb comun! Sint doua feluri de oameni: sau foarte destepti sau foarte prosti…m/am uitat pe lista armenilor destepti dar pa varujan nu l/am gasit! Sa mai caut?? Nu cred ca e cazul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here