Acasă Politică Ioan Rus: "PSD se îndreaptă spre dezastru cu viteza luminii. În curând...

Ioan Rus: „PSD se îndreaptă spre dezastru cu viteza luminii. În curând se va prăbuși sub 20%. În ritmul ăsta, se alege praful de PSD!”

Ioan Rus, fost ministru de Interne din partea PSD si fost lider al „Grupului de la Cluj”, e convins că PSD se va prăbuși în perioada imediat următoare sub 20%, întrucât „pierde electorat prin toți porii, din pricina lui Liviu Dragnea și a gravelor incapacități guvernamentale”.

Trecut la Pro România (partidul lui Victor Ponta), Rus face o analiză severă pentru Podul.ro.

 • „Derapajele conducerii PSD și erorile comise la guvernare vor avea un impact major asupra electoratului tradițional al social-democraților”.
 • „Indiferent de sumele cu multe zerouri pe care Liviu Dragnea le oferă atunci când comandă sondaje coafate, adevărul nu mai poate fi ascuns: PSD se prăbușește cu viteza luminii în preferințele electorale”.
 • „Având în vedere prestațiile PSD și ale lui Dragnea, eu sunt convins că partidul se îndreaptă spre dezastru. Nu este deloc exclus ca PSD să se prăbușească, în scurt timp, sub 20%”.
 • „Oricâte eforturi financiare va face Dragnea pentru a salva aparențele, îi va fi imposibil să ascundă faptul că PSD se pregătește să se transforme într-un partid de duzină. În ritmul ăsta, este inevitabil să se aleagă praful de PSD”.
 • „Guvernul Dăncilă este extrem, extrem de slab”.
 • „Sper ca guvernanții PSD-ALDE să nu ia unele decizii ce pot comporta efecte perverse. Cu astfel de incompetenți la Palatul Victoria, efectele perverse pot duce la sabotarea economiei naționale, ceea ce ar reprezenta un dezastru de proporții. Riscul acesta există, fiindcă în Guvern nu sunt specialiștii de care România are nevoie, ci propagandiștii PSD”.
 • „Semnele din economie sunt negative. S-au luat decizii riscante, controversate, fără studii de impact, fără analize aprofundate. Nu așa se guvernează o țară”.

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV. Tăriceanu, fotografiat în aeroportul din Dubai alături de baronul PSD de Neamț, Ionel Arsene. Din grup face parte şi Daniel Chițoiu

EXCLUSIV. Blonda lui Arsene, de la PSD Neamţ, a ajuns baroana sării din România. E specialistă în „respiraţia inimii”

Miruitul Vosganian nu mai vrea ştiri despre crimele puşcăriaşilor eliberați de PSD-ALDE. „Să mai vorbim şi despre cei care s-au reintegrat în familiile lor!”

loading...

3 COMENTARII

 1. Faptul ca stii asta dar inca continui sa votezi tot ce-ti pune PSD sub nas, ori inpotriva motiunilor de cenzura contra PSD ale opozitiei, imi arata ca nu esti mai bun decat infractorii din partidul tau, cu votul tau, PSD merge mai departe distrugand tara asta, rusine, ardelene!!!!!!
  De ce nu treceti la tonta daca nu aveti curaj sa va opuneti pe fata lui dracnea, macar ati face ceva pentru stanga si l-ati termina pe hamster, dar nu, voi stati acolo sa fiti gunoiul lui dracnea, phui!!!

 2. Dl Gabriel Ghisan se întreabă ritos: „…unde sunt adevaratii PSD-iti, cei care au infiintat partidul, cei care au condus ani dea rândul destinele acestui partid?” Cum unde? Unul are 80 de ani și e inculpat în dosarul Revoluției, iar celălalt, cîndva un intelectual rafinat, își „numără ouăle” pe undeva…

 3. Oare nu asta se vrea ?Sa nu uitam ca cel care conduce PSD ul de azi este un fost PD ist iar oamenii de încredere sunt fosti PRM isti .Intrebarea se pune unde sunt adevaratii PSD isti ,cei care au infiintat partidul ,cei care au condus ani dea rândul destinele acestui partid .Sincer chiar dacă se va dezintegra complet acest partid si va ajunge cum e azi PNȚ CD ul ,pe eșichierul politic trebuie un partid adevarat de stânga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările