sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăDezvăluiriDragnea URLĂ împotriva multinaţionalelor, dar oamenii lui de la FISC n-au mişcat...

Dragnea URLĂ împotriva multinaţionalelor, dar oamenii lui de la FISC n-au mişcat un deget „anti-Soros”

-

Multinaționalele și marile companii cu capital străin – personificate, în retorica împotriva democraţiei liberale, prin figura lui George Soros –  au devenit ținta principală a atacurilor lui Liviu Dragnea și a altor lideri PSD. Au fost acuzate că eludează plata taxelor, ”otrăvesc” românii și scot banii din țară. Ce a uitat însă să spună liderul PSD e că tocmai oamenii apropiați de el din Fisc și Curtea de Conturi au tot ce le trebuie la îndemână pentru a controla activitatea multinaționalelor fără să fi mişcat un deget în direcţia „anti-Soros”, de şase ani!

DGAMC, DGCIF (structuri ale Fiscului) și Curtea de Conturi au avut atât cadrul legal, cât și capacitatea operativă de a controla multinaționalele. Nu a existat nici un impediment pentru ca eventualele derapaje, acte de evaziune sau alte comportamente incorecte să fie sancționate fie prin acte administrative, fie prin plângeri penale, fie prin propuneri către guvern sau Parlament pentru modificarea legislației, dezvăluie o investigaţie G4Media.

Oamenii-cheie, care puteau rezolva ce clamează public Liviu Dragnea, sunt chiar oamenii lui, astfel:

- Advertisement -
  • Ionuț Mișa (fost ministru de Finanțe, fost șef al ANAF, fost șef al Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili).
  • Bogdan Stan (fost șef al ANAF, fost director adjunct la Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, actual membru al plenului Curții de Conturi).
  • Florin Tunaru (fost vicepreședinte ANAF, actual vicepreședinte al Curții de Conturi).
  • Marius Vorniceanu (fost consilier și director general în Curtea de Conturi).
  • Mihai Busuioc (actualul președinte al Curții de Conturi, fost secretar general al guvernului).

Ancheta pe larg, AICI

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -