Ministru liberal care se duce la DNA din proprie inițiativă, în urma unor acuzații făcute de un PSD-ist la televizor!

2
1027

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, s-a prezentat vineri dimineață la Direcția Națională Anticorupție (DNA). El nu a fost citat nici ca martor, nici ca suspect în vreun dosar penal.

Potrivit unor surse judiciare, citate de G4Media.ro, Ion Ștefan nu are nicio calitate – nici de martor, nici de suspect. El nu a fost citat de DNA, dar s-a prezentat din proprie inițiativă, după ce un deputat PSD (ex-PMP), Radu Cristescu, l-a acuzat la România TV, joi seară, că l-a păcălit pe premierul Ludovic Orban, în ședința de guvern, pentru a aloca 12 milioane de lei către un spital din Satu Mare, care de fapt era o bibliotecă.

„M-am dus de bunăvoie după acuzațiile de joi seară ale domnului Radu Cristescu, care m-a acuzat că aș fi dat bani direcționați pentru un contract de la Consiliul Județean Satu Mare. E o prostie, dar m-am pus la dispoziție, dacă vreun procuror consideră că trebuie verificat. Nu e vorba de niciun dosar deschis. Procurorii au rămas uimiți, o să vadă despre ce e vorba”, a declarat ministrul liberal.

Schimbul de replici dintre Ion Ștefan și Radu Cristescu

Ion Ștefan: Mă pun la dispoziția organelor de anchetă în seara asta, orcând, în orice clipă. Nu am împărțit cu nimeni. Nu știu. Rog organele de anchetă mâine să verifice modul în care au fost alocați acești bani. Nu s-a întâmplat așa ceva. Banii au ajuns acolo unde au fost alocați. În acea ședință de guvern au fost mai multe hotărâri cu privire la alocarea unor sume din fondul de rezervă. Într-adevăr, am spus așa cum spuneți și dvs., dar hotărârea de guvern este pentru această bibliotecă.

Radu Cristescu: Locul dumneavoastră este la pușcărie, domnule ministru! (…) De ce nu ați spus „bibliotecă” direct? De ce ați spus „spital”?

Ion Ștefan: Domnule, fiți mai calm! Eu mă autodenunț cu privire la „escrocheria” asta care spuneți dvs. că este. Ce prostii spuneți dvs. la spital este cu totul și cu totul altceva. (…) Mergem la DNA, mâine, amândoi. Domnule Cristescu, mergem amândoi mâine la DNA. În viața mea nu m-am întâlnit cu cine spuneți dumneavoastră. Ne autodenunțăm amândoi.

Radu Cristescu: S-ar putea să plec singur de acolo. Este adevărat că domnul Ludovic Orban a fost angajatul fratelui dumneavoastră acum câțiva ani, la firma lui?

Ion Ștefan: Domnul Cristescu, pe mine mă întrebați? Domn’e, dvs. sunteți dili-dili, domnule! Sunteți obosit, domnule!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Cand ai de-a face cu lingaii hotilor,nu le poti inchide gura decat asa,nu ai ce face…trebuie sa le raspunzi la minciuna cu actiune prompta,altfel te balacaresc tembeliziunile lor fara incetare,ca asta le este ordinul:promovati hotii,ca ei va finanteaza!

  2. Se pare ca ministrul a avut dreptate:Diliul ,lingaul udrei si apoi al dancilei,a fost doborat de oboseala,dupa atata liguseala si n-a mai ajuns la DNA cum a promis-cu juma’ de gura ,ca cealalta jumatate era plina cu…ha ha ha!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here