marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsZiarist pro-infractori: "Darius Vâlcov ştie carte de rupe pământul". Un deputat PNL...

Ziarist pro-infractori: „Darius Vâlcov ştie carte de rupe pământul”. Un deputat PNL l-a ridiculizat în direct

-

Sub patronajul multi-penalului Dan Andronic, „Evenimentul zilei” a devenit o fițuică anti-justiție şi pro-infractori. Mâna dreaptă a lui Andronic este Mirel Curea, un „ziarist” care, prin prestația sa, este mai apropiat de lumea interlopă decât de cititorii ziarului.

Antena 3 a sesizat că Mirel Curea vorbeşte pe limba ei, aşa că-l invită tot mai des. Iar Curea, cu profilul său securistoid, nu rămâne dator.

Luni seara, de exemplu, şi-a mărturisit sincera admirație față de mega-şpăgarul Darius Vâlcov, omul tablourilor, lingourilor şi al cavourilor. „Darius Vâlcov ştie carte de rupe pământul”, a spus Curea.

- Advertisement -

Mai mult, a făcut o comparație între între Darius Vâlcov şi Laura Codruța Kovesi, între procuror şi infractor. Și a spus clar: merge pe mâna lui Vâlcov. Mizează pe infractor.

Curea: „Ce, trebuie să cred ce spune Laura Codruța Kovesi, că Darius Vâlcov e un infractor, că e un vaganbond, că e un nenorocit? Îmi pare rău, dar eu nu cred aşa ceva”.

Prezent în studio, Daniel Fenechiu (foto), senator PNL, l-a ironizat – elegant, dar tăios: „Îl înțeleg pe Mirel, el duce o cruciadă în numele tuturor persoanelor condamnate”.

- Advertisement -

În fața adevărului, bălmăjelile pseudo-gazetarului l-au cufundat şi mai mult în ridicol. Dar pentru Antena 3, prestația lui Curea a confirmat că merită să fie invitat şi la alte emisiuni.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -