Mesajul USR şi PLUS pentru „cuţitarii mafiei politice”, care au atacat corturile alianţei, noaptea ca hoţii

1
872

Liderii Alianţei 2020 USR-PLUS sunt scandalizaţi de atacul pus la cale de adversarii tinerelor formaţiunii politice, care au vandalizat corturilor de campanie electorală.

Dacian Cioloş, liderul PLUS, a fost poate mai dur ca niciodată în reacţia sa faţă de acest gest de sabotaj al competiţiei politice corecte.

„Așa sunt ei, o mafie de hoți care distrug totul în jur. Noi punem corturi și ei ni le taie. Noi lucrăm cu voluntari, ei lucrează cu cuțitari.”, a scris Cioloş pe pagina sa de socializare, vizibil afectat de interlopii din politică.

Mesajul integral al lui Dacian Cioloş

  • „Noaptea, ca hoții, ne-au distrus corturile din București și mai multe prisme cu afișajul Alianței 2020 USR PLUS. A fost o operațiune coordonată de vandalizare a corturilor și panourilor Alianței.”
  • „Ne luptăm în aceste alegeri cu un adversar care are de zeci de ori mai multe resurse. Noi compensăm prin muncă, entuziasm, profesionalism, calitatea candidaților și a ideilor propuse, compensăm prin foarte mult voluntariat și prin donații de la cei care ne susțin.”
  • „Cu cât Alianța crește, cu cât mesajul nostru ajunge mai departe și la mai mulți cetățeni, cu atât le e mai frică de noi și vor să ne oprească prin cele mai murdare metode. Așa sunt ei, o mafie de hoți care distrug totul în jur. Noi punem corturi și ei ni le taie. Noi lucrăm cu voluntari, ei lucrează cu cuțitari.”
  • „E o luptă murdară în care noi toți trebuie să ne punem resursele la comun în așa fel încât să ajungem să luptăm de la egal la egal.”

Mai multe panouri și corturi din București ale alianței USR – PLUS au fost tăiate cu cuțitul și vandalizate, potrivit unui comunicat al alianței.

Cătălin Drulă și Liviu Iolu au arătat într-un clip postat pe Facebook un asemenea panou de campanie tăiat și au anunțat că au depus plângere penală.

”Noi avem voluntari, ei au cuțitari”, a spus Drulă, în timp ce Iolu a spus că ”e incredibil, nu credeam că putem avea o asemenea problemă, să înlocuim deja zeci de corturi”.

CITIȚI ȘI:

 

1 COMENTARIU

  1. Îmi aduc aminte cum am construit guvernarea CDR în 2016. Noaptea lipeam afișe în curtea unui liceu din CAM Târgu Jiu. Eram studenți. Ziua nu aveam loc de PDSR şi de toți polițiștii puterii. A fost un front greu. Acum e la fel. Politicienii aparțin unei specii Aliens. Fac ceea ce vor şi unde vor. Au puterea banului umilit. Vor fi ani grei pentru a stăvili inflația care creşte numai prin menținerea la nivel redus a salariilor în privat. E ca şi cum Haliburton AG Germania nu ar exploata petrolul de sub Câmpia Românei cu conductă de inox spre Balcani Ungaria Austria Germania şi Anglia. S-ar produce cutremure în București. Sper la ani mai buni ca omul să trăiască liniștea serilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here