luni, martie 4, 2024
AcasăNewsMerge treaba în coaliție! Un primar PNL şi-a mutat viceprimarul PSD în...

Merge treaba în coaliție! Un primar PNL şi-a mutat viceprimarul PSD în adăpostul pentru câinii fără stăpân

-

Duduie coaliția de guvernare, în formula PNL-PSD! Relația de tip „șoarecele și pisica” se exprimă plastic într-n orăşel din Oltenia, mic port la Dunăre: primarul PNL l-a mutat pe viceprimarul PSD în adăpostul de câini!

Se întâmplă la Calafat, jucețul Dolj. Un orășel care la ultimul recensământ, cel din 2011, avea 17.336 de locuitori.

Primarul Dorel Mitulețu (PNL) i-a găsit biroul de lucru viceprimarului Petre Petrică (PSD) nu în clădirea Primăriei, ci în adăpostul de câini ce aparține Primăriei!

Primarul susține că era singurul loc disponibil și că oricum adăpostul s-ar afla, prin fișa postului, în administrarea viceprimarului.

- Advertisement -

Dorel Mitulețu, primar de Calafat, a declarat pentru Digi24: „Aceea a fost singura locație disponibilă, dar putem spune că este aproape de locul de muncă. Așa cum prevede organigrama, viceprimarul are în subordine ISU și Protecția Muncii. În compartimentul ISU, acesta se ocupă și de gestionarea câinilor fără stăpân. Ceea ce el chiar acolo lucrează”.

În adăpost, însă, nu se află niciun câine. Primarul Mitulețu are, totuși, o explicație: „Am avut o ședință ordinară la sfârșit de lună, în care am avut ca și propunere achiziționarea unei arme cu tranchilizant pentru a captura câinii. Așa cum știți, este poliția animalelor în vigoare la aceasta clipă și nimeni nu-și permite să aplice rele tratamente animalelor”. 

Viceprimarul Petre Petrică (PSD) şi-a început activitatea recent, pe 27 iulie.

- Advertisement -

Petre Petrică, viceprimarul din coteț: „Am primit birou din start aici. Nu e un loc pentru o activitate demnă. El (primarul – n. red.) spune că acolo e singurul loc disponibil, dar în Primărie sunt birouri de viceprimar, unde de zeci de ani își desfășurau activitatea toți cei care au fost până acum. Oamenii care vor să vorbească cu mine nu pot veni acum acolo (la adăpostul de câini – n. red.), e un șantier, sunt utilaje, e mult balastru, se fac materiale de construcții”.

Petre Petrică acuză o răzbunare politică din partea primarului, care nu l-ar fi vrut viceprimar. Dar recent, în scrutinul din Consiliul Local, PSD-istul Petre Petrică a fost ales cu 11 voturi din 17, având sprijin nu doar de la consilierii PSD (7 la număr), ci și de la doi consilieri PMP și chiar doi de la PNL, partidul primarului!

După alegerile din 2020, Consiliul Local Calafat are următoarea componență: PSD – 7 consilieri, PNL – 7, PMP – 3.

Exilat în adăpostul pentru câinii fără stăpân, viceprimarul Petre Petrică spune şi că în Primărie se află un biroul alocat chiar viceprimarilor (ocupat acum abuziv de city manager), dar că mai sunt și alte birouri goale.

Petre Petrică: „Nu am pretenții de lux, nu am ce face, o să-mi desfășor activitatea acolo. Le voi spune oamenilor să vină acolo, dacă vor să vorbească cu mine”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* România a ratat prima tranșă de 2,6 miliarde euro din PNRR, care trebuia să intre la sfârșitul lunii iulie. Guvernul PSD-PNL n-a fost în stare să respecte angajamentele față de UE

* Și sinistrul Nicolicea rămâne fără certificatul de revoluționar! Maximă impostură: nu s-a găsit nicio dovadă că fostul parlamentar PSD ar fi jucat vreun rol în evenimentele din 1989

* Angajații unei agenții „patronate” de Gabriela Firea – trimiși „la specializare” la Mamaia, Brașov și Băile Felix, în hoteluri de 4 stele, pe bani publici

* După Bin Laden, a fost eliminat și al doilea mare lider Al Qaida: Ayman al-Zawahiri. Joe Biden: „S-a făcut dreptate!”

* Tensiuni maxime: China a așteptat-o pe Nancy Pelosi cu rachete intercontinentale și trupe dislocate aproape de Taiwan

* „Ne vom recupera prin mijloace militare teritoriile capturate de ruși. Mai întâi îi vom distruge pe ocupanți, apoi va veni diplomația”

* Noua spaimă a rușilor: dronele secrete create de SUA pentru armata ucraineană. Avioanele-kamikaze Fantoma Phoenix pot zbura neîntrerupt 6 ore chiar și noaptea, având senzori în infraroșu

* Raport clasificat american: Rusia a pierdut în Ucraina 75.000 de militari, uciși sau răniți, adică peste 1‰ din populația masculină a țării! „Este colosal! Sunt împotmoliți și obosiți. Ucraina va lansa contraatacul înainte de căderea iernii”

* ANALIZĂ. De ce este Rusia neputincioasă în fața loviturilor HIMARS. Ucrainenii au distrus aproape toate depozitele de carburanți și muniție ale armatei ruse în teritoriile ocupate

* „Putin are zeci de tone de valută și tone de lingouri de aur. Banii – 250 de miliarde de dolari – sunt depozitați în țări unde extrădarea este imposibilă”

* VIDEO. Propaganda lui Putin le prezintă rușilor, la TV, avantajul de a le muri copiii în războiul din Ucraina: își pot cumpăra o Lada nouă!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -