Marș, Bideu! „Tinerii frumoși și liberi sunt plătiți de Soros, trimiși la studii în străinătate și racolați de CIA”

4
5021
Marius Marinescu - Bideu

Marius Marinescu, fost senator PD, devenit colaborator apropiat al Antenei 3, a făcut afirmații jignitoare și calomnioase la adresa protestatarilor pro-justiție și anti-corupție din mișcarea #Rezist.

Aberațiile au fost găzduite de Antena 3, fără ca fostului parlamentar să-i fie solicitate dovezi.

  • „Tinerii frumoși și liberi sunt plătiți de Soros ca să protesteze, apoi sunt trimiși la studii în străinătate și sunt racolați de serviciile secrte străine, de CIA…”
  • „Eu am studiat cum a fost înființat Partidul Comunist Român în 1921, de către ruși, cu agenți de mai multe naționalități. La fel se întâmplă și acum, când avem un partid înființat se Soros, dar cu agenți din partea cealaltă…” (se referă, insinuant, la USR-PLUS).
  • „Marii miliardari de după Revoluție au făcut afaceri în strînsă legătură cu Securitatea, așa au făcut bani. Și avem cazuri cunoscute: Patriciu, Adamescu…” („curajos”, Marinescu dă două exemple de miliardari morți; de Dan Voiculescu nu zice nimic – discuția are loc, totuși, la Antena 3! -, deși e cel mai clar caz de om al Securității îmbogățit pe banii și în numele Securității).

Marius Marinescu este supranumit Bideu, poreclă dobândită deoarece, când a fost dat afară din PD, a smuls bideul de la sediul partidului și l-a luat acasă, pentru că tot el îl montase.

Celebru este și incidentul cu Anca Constantinescu, la B1 TV, când Bideu (devenit între timp senator PC, prin „transhumanță”) i-a aruncat paharul cu apă în față deputatei PDL. Secvența o puteți vedea mai jos.

CITIȚI ȘI:

Sondaj IMAS: PSD continuă să scadă, PNL îi suflă în ceafă, USR-PLUS la peste 20%

PSD pierde un președinte de consiliu județean. „N-a pupat inelul de Plumb”

Liberalii austrieci sunt cu dinții în jugulara lui Tăriceanu: afară din ALDE european!

Austria o susține pe Kovesi ca procuror-șef al Europei. „Nu există niciun dubiu că merită această poziție”

Cel mai tare pamflet la adresa diplomei de mediocru a lui Tudorel Toader. Dar și a agramaților din guvern

Gușă trece la șantaj. Ținta lui: ziariștii care-l critică. Insinuează că Oreste e „omul generalului Zamfir”

„Aceasta nu mai e democrație! Sunteți în afara cadrului UE! În România se schimbă legislația cu dedicație pentru protecția unor politicieni corupți”

4 COMENTARII

  1. In tratatele serioase de politologie scrie f clar ca este o pierdere de timp si de energie sa incerci sa-i convingi pe cei gata convinsi.In acest caz e vorba de publicul fanatizat adica de publicul captiv al latrinelor varaniene care e acelasi cu electoratul captiv al CIUMEI ROSII .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.