vineri, mai 31, 2024
AcasăMainMarii susținători ai lui Dăncilă, la lansare: "rușinea de la Bruxelles", "otrava...

Marii susținători ai lui Dăncilă, la lansare: „rușinea de la Bruxelles”, „otrava de la Craiova”, „mutantul de la Cluj”, „vrăjitoarea din Voluntari” și „mârlanul de Dorobanți”

-

„Marea adunare PSD-istă” de la Romexpo, de sâmbătă, a fost de fapt o adunătură de „loseri”, frustrați, personaje toxice și rușini naționale. Pe scenă au defilat mizerii confirmate, iar sala a fost ticsită cu penali, impostori, profitori, corupți, agramați și bădărani.

Pe scenă a urcat și „vedeta” recentă a partidului, Liviu Alexa, președintele interimar al PSD Cluj. Lumpen ratat, acesta s-a remarcat în ultimii ani printr-un limbaj spurcat, împănat cu calomnii și mârlănii. Așa s-a prezentat și pe scena de la Romexpo: cu o pancartă de două ori mincinoasă – și în privința locurilor de muncă din dreptul PSD (+230.000), și în cea a locurilor de muncă din dreptul PNL (–400.000). O intoxicare marca „mutantul de la Cluj”.

N-a lipsit Gabriela Firea, care, simțind momentul prielnic pentru a câștiga o nouă marjă de putere în PSD, a uitat de sârmele pe care i le băga Dragnea prin mațe și a încălecat din nou pe mătura de vrăjitoare, cu vorbă otrăvită și privire sticloasă.

- Advertisement -

A luat cuvântul și otrava de la Craiova, Lia Olguța Vasilescu. Sfâșiată de resentimente și frustrări, pe care n-a știut încotro să le îndrepte cu prioritate: spre „trântorul” Iohannis sau spre „trădătorul” Ponta. Voce veninoasă, privire viperină, zâmbet rânced, de ciumafaie. La selfie, s-a împreunat cu vrăjitoarea din Voluntari, care funcționează pe aceeași formulă: hoție + minciună + agresivitate + ură.


- Advertisement -

 

Rovana Plumb a dat din lăbuță când a fost strigat catalogul pentru județul Dâmbovița. Râdea ca moarta în ușa bisericii, între îmbălsămare și molifte. Tocmai se întorsese de la Bruxelles, unde coțofana șmenară fusese dezmembrată, în două reprize, de Parlamentul European, prin Comisia Juridică a acestuia. Doar o totală lipsă de rușie o putea împinge să mai apară în public după ce a făcut de rușine România, a contribuit la îngruparea PSD-ului și s-a compromis pe vecie. 

Eugen Orlando Teodorovici, președinte executiv, a luat loc pe primul rând, la două scaune de Dăncilă. Se întâmpla la două zile după ce canalia rusofilă – sinistrul Finanțelor, mârlanul de Dorobanți – etalase o mârlănie înfiorătoare în dialogul cu o jurnalistă, la Parlament.

Secretarul general al partidului-mafie, Mihai Fifor, s-a așezat chiar mai aproape de Dăncilă, pe scaunul vecin. A aplaudat apatic, cu privire pierdută, căci cu o seară înainte tocmai i se hotărâse decapitarea, în CEx-ul sau SEX-ul PSD (varianta din urmă îi aparține președintei acestui organ… sau organism, nici nu mai contează).

În sală s-a adunat toată pegra unui partid care cunoaște un singur mod de a exista: ca grup infracțional organizat.

Pentru posteritate, să pomenim câteva nume: Florin Iordache, Eugen Nicolicea, Codrin Ștefănescu, Șerban Nicolae, Nicolae Bacalbașa, Paul Stănescu, Niculae Bădălău, Cătălin Rădulescu-Mitralieră, Claudiu Manda, Tit-Liviu Brăiloiu…

 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„A fost cu «sânge pe pereți»”! Cercetat de DNA pentru milionul furat, Cumpănașu o amenință pe ambasadoarea Franței

Iureș în PSD. Firea: „Mergem cu psihopatul de Cumpănaşu?!”. Oprișan către Olguța: „Caută pe Google «proasta României»!”

Codrin Ștefănescu a urlat ca descreieratul la Digi 24, când un jurnalist i-a atras atenția că difuzează minciuni

VIDEO. Elevă supusă unui abuz de tip comunist. Ode înălțate primarului PSD și Guvernului, la inaugurarea unui pod

VIDEO. Cele 5 mârlănii ale ministrului-porc la adresa unei ziariste. Rusofilul Teodorovici e hărțuitor de profesie

VIDEO. Dăncilă lovește năprasnic: „Am scăzut TVA de la 5% la 5%”; „toată munca care împreună am depus-o”

E 6-0 pentru noi! Va fi 12-0, distrugem PSD definitiv. Abia acum ne despărțim de comunism!

Victorie uriașă a României împotriva Hoției: moțiunea Opoziției a avut succes! Guvernul a căzut, Dăncilă și PSD sunt la coșul de gunoi!

Lista primelor 444 de secții de votare din Diaspora. Alte 394 de secții sunt în pregătire. Restanțe majore în Italia, Spania, Marea Britanie, Franța și SUA

Candidatul-fantomă: Radu Moraru. Cronica unei șarlatanii anunțate

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. Dacaaa… TRAGEA-APA(-…DILUVIAN !) cineva, astazi, acolo, Vă dați seama cat de mult seee… CURAȚA / DERATIZA (!) aceasta SĂRMANĂ Țarăăăăăăăăăă ???!!!!!

  (Chiar daca seee… INFUNDA CANALIZAREA – !!! –, cu atatea… EXCREMENTE / GUNOAIE !!!!!!)

  Prietenul nostru, constănțeanul Mihai Daraban (directorul Camerei-de-Comerț-și-Industrie-a-României, care are in patrimoniu / administrează „ROMEXPO” !) avea ocazia (de fapt:… ȘANSA !) de a deveni… (IMENS !) EROU-NAȚIONAL !!!!!

  • Trebuia doar saaa… INCUIE, BLOCHEZE si SIGILEZE (!) iesirile, plus ferestrele siii… GAURILE-de-SOBOLANI (din care PESEDISTII sunt o… SUBSPECIE, CEA MAI SCARBOASA-si-DAUNATOARE !), apoi saaa… dea drumul la cat mai multe robinete-de-apa, pana se umplea, pan’la tavan, sala !!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. PRESEDINTELE SE ALEGE LA REALITATEA TV! … văz titrat la Gușă – mare pretin cu baronii pesediști
  m-am liniștit, că de ce să mă mai dau jos din din pat în zilele anunțate?
  nasol pentru mine dacă în sfînta zi de vineri, 1 nov, se închide postul, trebuie să mă duc 😉

 3. Luptați voi cei din PSD dar fără penali, lătrătoari , badarani , ați pierdut pe mâna voastră ca ați ținut in brațe câteva sute de mii din sistemul bugetar care dacă erau restructurați dar cu alternative nu așa doar puși pe liber ați fi arătat altfel.!!!
  Așa nu sti făcut decât sa îndatorați BUGETUL STATULUI CU PESTE 22 MILIARDE DE LEI ((!!!!!!) cam 2,3 din PIB . Puteam sa arătam altfel la capitolul indicatori economici, creșterea nu a fost de 5,5% economic fundament pe care s-a construit Bugetul de Stat ci creșterea a fost doar de 4,5% !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -