Marginalizații lui Dragnea se pregătesc de joncțiunea cu anarhista Șoșoacă. Super-osanale: „A reușit un singur om curajos ce n-a reușit toatā «opoziția» la un loc!”

2
2148
Codrin Ștefănescu - Diana Șoșoacă

Nucleul dur al „grupării Dragnea”, marginzalizat în PSD, se apropie tot mai mult de senatoarea anarhistă Diana Iovanovici-Șoșoacă, băgată în Parlament de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Portavocea grupului: Codrin Ștefănescu, țuțărul favorit al pușcăriașului Dragnea.

Pentru Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, acum frustratul cel mai vocal al „grupării Dragnea”, Șoșoacă este întruparea fostului său șef de la Partidul România Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor. Doar vorba-i e mai ciolănoasă, dar zurbageala e aceeași.

Și Lia Olguța Vasilescu, marginalizată mai discret în PSD (are interdicție de a mai face declarații abjecte, cum îi era obiceiul), tot în PRM și-a făcut ucenicia, alături de „maestrul calomniei”, C. V. Tudor.

Codrin Ștefănescu a expus frustrările acestui grup printr-un exercițiu de admirație la adresa Senatoarei Urlătoare. Oda codrinistă a fost urcată pe Facebook, ca s-o citească și „securiciul” Ciolacu, dar mai ales anarhista Șoșoacă, doar-doar l-o lua și pe el s-o țuțărească.

Odă Conducătoarei Iubite

(de Codrin Ștefănescu)

„Deci se vorbește numai de Șoșoacă! Urlă reziștii că au fost agresați și trași de nas! Că au fost îmbrânciți și înjurați! Uitând când zbierau în Parlament, când se tăvăleau pe jos, cu talăngi, cătușe, într-o isterie generală! Când îl vânau pe senatorul Bacalbașa sau hărțuiau demnitarii în fața caselor lor! Unde se aflau și bătrâni, femei sau copii speriați! Acum află pe pielea lor ce înseamnă asta! A reușit un singur om curajos ce n-a reușit toată «opoziția» la un loc! De așa-zisa moțiune a securiciului Ciolacu a rămas doar unda de șoc creată de senatorul independent Șoșoacă! În rest, nimic!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Șoșoacă, prin ieșirile ei grotești, schimbă Regulamentul Parlamentului! Orban: „Acest personaj sinistru nu înțelege unde se află”

* Interceptări DNA: „Alea au luat-o razna! Nu putem lăsa două pițicancă să facă pițicancăle!”. Omul lui Dragnea a blocat controlul Curții de Conturi în afacerea navelor cumpărate la suprapreț de statul român

* Interceptări DNA: Mafia e furioasă pe ministrul Drulă. „E o problemă cu acest om, care e un câine! Trebuie găsită o soluție! Cine i-a băgat p-ăștia USR-iști? Îs nebuni! Mai bine lucrezi cu PSD-iștii!“

* „Trezorierul lui Dragnea”, 5 ani de pușcărie – definitiv! Și-a cumpărat vilă din subvenția primită de PSD de la stat

* Guvernul a înființat Garda Forestieră Națională, prin OUG, pentru a lupta cu mafia defrișărilor ilegale

* Turbare anti-Clotilde la televiziunile oligarhilor. Gâdea: “S-o dea, dom’le, afară Barna! Să-și asume asta!”. Budeanu: “Nemernico care ești! Imbecilo!”

* Patru companii municipale înființate de Firea au fost desființate. Salarii medii: 9.000 – 13.000 de lei pe lună

A murit Florin Condurățeanu, „vraciul” gazetăriei române. A fost un om bun. Nu mai are cine să „ne pupe pe suflet”

* Actorul George Mihăiță a urcat beat la volan și a făcut accident. Avea alcoolemie de 1,05‰. Acum are dosar penal

* “Virusul e armă biologică scăpată de sub control. Armata o testa în piața din Wuhan”, afirmă doctorița chineză care a investigat originile pandemiei. Li Meng Yan a fugit din țară după ce s-a încercat asasinarea ei

2 COMENTARII

  1. L-am avut noi pe Ceausescu presedinte. Ce sa ne asteptam? Ne sunt pusi in fata niste elemente JOASE ale natiei, sa stim si noi cine suntem, probabil. Noi nu meritam in fata oameni nobili, ne-am face iluzii fara rost. Masa cea mare e joasa. Gen Sosoaca! Pentru ca avem un capital intelectual debil oportunist si meschin!!!

  2. A tunat cand i-a adunat!!! Rau am ajuns ca popor daca astia ne sunt oamenii de urmat: hoti, bisnitari, escroci si alienati mental!!!! Din ridicol nu o sa iesim in curand daca promovam caractere de genul astora. Aici am ajuns daca nu avem educatie si principii sanatoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here