De ce urlă non-stop PSD, Antena 3 și RTV: dureroasa operațiune prin care Clotilde Armand a blocat sifonarea banilor publici în Sectorul 1

6
8210
Clotilde Armand este atacată zi-lumină pe posturile TV ale oligarhilor pentru că a îndrăznit să decupleze mafia de la bugetul public

Atacurile isterice, desfășurate zi și noapte de PSD, Antena 3 și România TV la adresa Clotildei Armand își au izvorul din operațiunea sistematică de decuplare a clientelei și a grupurilor de interese de la bugetul public al Sectorului 1, a dezvăluit joi primărița după o nouă salvă a posturilor TV controlate de oligarhi.

După 8 luni la primărie, bilanțul prezentat de Clotilde Armand este cu adevărat de natură să le facă părul măciucă oamenilor din sistemul clientelar construit de PSD și oligarhi în atâtea decenii.

Bilanțul luptei cu caracatița PSD prezentat de Clotilde Armand

„Se agită fosta conducere a primăriei în frunte cu cel mai prețios parlamentar PSD ajuns deputat ca să scape de închisoare. Excelent! Cea mai bună dovadă că după 8 luni de mandat suntem pe cel mai bun drum. Mergeau milioane bune de la Primăria Sectorului 1 căre clientela roșie.

Bilanțul nostru se vede în disperarea lor.

 • le-am tăiat banii care mergeau la partid,
 • le-am dat afară firmele care căpușau primăria,
 • am oprit finanțarea mass-media,
 • am demis zeci de funcționari publici aduși de conducerea PSD care nu se prezentau la muncă,
 • îi vom scoate afară din locuințele pentru tineri pe cei care au primit ilegal cadou de la fostul primar aceste apartamente,
 • le-am tăiat sporurile nelegale, oprim șantierele ilegale,
 • le-am distrus rețeaua de făcut bani cu autorizații de construire ilegale,
 • am depus plângeri penale pentru fiecare funcționar și angajat care și-a bătut joc de bugetul local,
 • îi vom acționa în instanță pe avocata lui Dragnea și pe fostul primar pentru că n-au recuperat cu bună știință prejudiciul de peste 100 milioane de lei de la societatea de salubrizare.

Voi lupta să aducem înapoi fiecare leu risipit de acești neisprăviți și îi vom investi în educație, sănătate și infrastructură. Răul trebuie distrus de la rădăcină“.

Zvârcoliri PSD-iste la Antena 3. Seară de seară, spectacolul grotesc al linșajului mediatic continuă nestingherit

Nu mai departe de joi, Daniel Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1, a proclamat la Antena 3 că a dat-o în judecată pe Clotilde. Supranumit “diamante” după ce DNA l-a pus sub acuzare pentru corupție într-un dosar care arată că, de banii publici furați, nevasta își cumpăra pietre prețioase, Tudorache o acuză pe actuala primăriță de fals intelectual și abuz în serviciu și informații false.

Tot joi, și tot la Antena 3, senatorul PSD Lucian Romașcanu a sunat goarna, decretând mobilizarea totală a sistemului împotriva celei care a stricat șmenurile: “Ar trebui dată în judecată și probabil avocați care pot și sunt specializați în procesele colective ar putea s-o dea în judecată pentru subminarea sănătății publice. Ceea ce refuză ea să facă acolo este de o gravitate extremă și nu mai poate fi sancționată doar de media. Să filmăm șobolanii și să o facem pe ea de rușine! Cineva va trebui să ia o decizie, în urma cazurilor de îmbolnăviri, din cauza acestor gunoaie nesfârșite și să fie trasă la răspundere penală pentru subminarea sănătății publice. Trebuie dată în judecată pentru că a distrus sănătatea publică în Sectorul 1, nu numai în spitale, ci și lăsând mormanele alea de gunoi“.

Fostul primar Tudorache a pierdut deliberat procesul prin care ar fi trebuit să recupereze 118 de milioane de lei de la Romprest

O „bombă“ lăsată în urmă de PSD a explodat atunci când s-a schimbat primarul. Clotilde Armand a descoperit că Romprest, firma căreia fostul primar PNL Andrei Chiliman i-a concesionat pe 25 de ani salubritatea în Sectorul 1, percepe tarife de 5-6 ori mai mari decât cele din alte orașe. A început un război, primăria a refuzat să mai plătească facturile umflate, iar Romprest a refuzat să mai ridice gunoiul.

Între timp, s-a descoperit că în 2017 fostul primar Daniel Tudorache și avocata lui Dragnea au comis niște erori elementare în instanță, favorizând pierderea procesului prin care Primăria Sectorului 1 trebuia să recupereze de la Romprest 126 de milioane de lei. Banii fuseseră plătiți ilegal, iar Curtea de Conturi a descoperit asta, silind Primăria să îi recupereze. Dar Tudorache a făcut plângere în numele primarului, în loc să facă acțiunea în numele Consiliului Local. Așa cum era normal, toate instanțele au constatat că el n-are calitate în proces și au respins acțiunea. Paguba a rămas la cetățenii Sectorului 1.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Interceptări DNA: Mafia e furioasă pe ministrul Drulă. „E o problemă cu acest om, care e un câine! Trebuie găsită o soluție! Cine i-a băgat p-ăștia USR-iști? Îs nebuni! Mai bine lucrezi cu PSD-iștii!“

* „Trezorierul lui Dragnea”, 5 ani de pușcărie – definitiv! Și-a cumpărat vilă din subvenția primită de PSD de la stat

* Guvernul a înființat Garda Forestieră Națională, prin OUG, pentru a lupta cu mafia defrișărilor ilegale

* Turbare anti-Clotilde la televiziunile oligarhilor. Gâdea: “S-o dea, dom’le, afară Barna! Să-și asume asta!”. Budeanu: “Nemernico care ești! Imbecilo!”

* Șoșoacă, prin ieșirile ei grotești, schimbă Regulamentul Parlamentului! Orban: „Acest personaj sinistru nu înțelege unde se află”

* Patru companii municipale înființate de Firea au fost desființate. Salarii medii: 9.000 – 13.000 de lei pe lună

A murit Florin Condurățeanu, „vraciul” gazetăriei române. A fost un om bun. Nu mai are cine să „ne pupe pe suflet”

* Șeful Poliției de Frontieră Mehedinți acoperea mafia contrabandiștilor de țigări. Uriașă anchetă DIICOT și DGA

* “Virusul e armă biologică scăpată de sub control. Armata o testa în piața din Wuhan”, afirmă doctorița chineză care a investigat originile pandemiei. Li Meng Yan a fugit din țară după ce s-a încercat asasinarea ei

Programul „sferturilor” la Euro 2020. Patru Mari Puteri eliminate în „optimi”: Franța, Germania, Portugalia, Olanda

 

 

6 COMENTARII

 1. Cuconiță Clotilde Armand, am discutat deja pe 30 iunie la BNR, de ziua mea, despre deșeurile menajere care trebuie reciclate (plasticul, hârtia și sticla), ceea ce înseamnă curățenie în orașe. La ideea masoneriei am creat centrifugale electrice pentru a arunca gunoiul menajer. Eu sunt arhitectul masoneriei Atotputernicului. Pe Darxijod am pretenție de la voi toți.

  Tânărul din Vatican: românii renunță la ortodoxie în favoarea mormonismului catolic de Delaware United States.

 2. Daca la sectorul 1 se practica asa un jaf de zeci de milioane de Euro, cum sta stituatia la celelalte sectoare? Doar de lupta dusa de una singura a primaritei de la sectorul 1 se aude. La celelalte sectoare mafia PSD fura nestingheria? Ce naiba face CNA? Ce fac idiotii aia la Antena 3 intrece orice limita. Mafia PSD isi permte orice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here