marți, februarie 27, 2024
AcasăDezvăluiriLoteria își ascunde înșelătoria sub explicații ridicole: "O eroare de redactare în...

Loteria își ascunde înșelătoria sub explicații ridicole: „O eroare de redactare în revista Loto-Prono”

-

Loteria Română încearcă să iasă din încurcătură printr-o diversiune. Ca de obicei, vinovat este acarul Păun: omul de la revistă, și acela anonim. Conducătorii instituției se ascund după comunicate, „drepturi la replică” și redactori neștiuți.

În fața valului de acuzații că în loc de două trageri la „Loto special de Anul Nou” a fost doar una, chiar dacă prețul biletelor a fost dublu, Loteria Română precizează că vinovată este „o eroare de redactare” care „s-a produs” în revista proprie, „Loto-Prono”.

În comunicat, conducerea Loteriei susține că informația „eronată” publicată în revista „Loto-Prono”, conform căreia vor avea loc două trageri de Anul Nou, a fost „remediată” în varianta online a publicației, iar revista a fost retrasă de la difuzare.

- Advertisement -

După Anul Nou, Loteria Română a fost ținta unui val de furie din partea jucătorilor, care au amenințat cu plângeri în instanță și la Protecția Consumatorilor. Jucătorii s-au manifestat mai ales pe pagina de Facebook a Loteriei, acuzând faptul că nu a avut loc și tragerea suplimentară, așa cum apărea informația în revista oficială a instituției – „Loto-Prono”.

În „dreptul la replică” remis astăzi redacției ziaristii.com, înainte de a-și asuma comunicatul de față, Loteria Română nu a menționat nimic despre „eroarea de redactare” din revista „Loto-Prono”, ignorând complet informațiile livrate publicului în sensul participării, cu același bilet de joc, la două „trageri speciale de Anul Nou”.

Din Comunicatul Loteriei Române

  • „Loteria Română a promovat aceste trageri în agențiile proprii, prin transmiterea de comunicate de presă atât în data de 24 decembrie 2018, cât și în data de 28 decembrie 2018, cât și prin postarea de informații relevante pe pagina proprie de Facebook și pe site-ul www.loto.ro”.
  • „Totodată, printr-o circulară internă transmisă în data de 10 decembrie 2018, toate punctele de lucru județene au fost informate cu privire la modalitatea de organizare a Tragerilor Loto Speciale de Crăciun și de Anul Nou, fiind menționate toate informațiile relevante cu privire la aceste extrageri, inclusiv în ceea ce privește suplimentările fondului de câștiguri și prețul variantelor de joc”.
  • „De asemenea, în agențiile loto au existat atât afișe, cât și anunțuri privind Tragerile Loto Speciale de Anul Nou”.
  • „În ceea ce privește informarea cu privire la Tragerile Loto Speciale de Anul Nou din revista <<Loto-Prono>>, precizăm ca în ultimul număr din anul 2018, la rubrica dedicată acestor trageri, s-a produs o eroare de redactare. Aceasta a fost remediată în scurt timp, prin corectarea ediției online și prin retragerea numărului de la difuzare, pentru informarea corectă a jucătorilor”.

Citiți și:

Hoție la loterie: au furat o extragere „6 din 49”! Au deturnat banii jucătorilor, că e foame mare la buget. Orlando, scoate banii!

A fost TRIPLĂ hoție la loterie! Nu doar la „6 din 49”, ci şi la Joker, şi la „5 din 40”!

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Ca au furat banii oamenilor cerandu-le un pret dublu… mai treaca-mearga, doar suntem in Romania, dar sa vii si cu scuze puerile… asta este de neiertat. Dupa ca ce ca ne fura, ne mai insulta si inteligenta.

  2. Daca ar fi fost eroare de redactare asa cum sustineti ,nu s-ar fi cerut pret dublu la agentiile loto…lasati vrajeala , sunteti niste hoti 😤😤😤Corect ar fi sa ne dati inapoi sumele incasate nejustificat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -