Acasă Dezvăluiri A fost TRIPLĂ hoție la loterie! Nu doar la "6 din 49",...

A fost TRIPLĂ hoție la loterie! Nu doar la „6 din 49”, ci şi la Joker, şi la „5 din 40”!

La „tragerile speciale de Anul Nou”, Loteria Română şi-a înşelat jucătorii (sute de mii de oameni) pe trei fronturi: Loto „6 din 49”, Loto „5 din 40” şi Joker.

La toate cele trei sisteme de joc, Loteria a dublat prețul variantelor jucate. Astfel, varianta simplă a costat astfel:

  • Loto 6/49 ……. 10 lei (în loc de 5 lei)
  • Loto 5/40 ……… 6 lei (în loc de 3 lei)
  • Joker …………… 8 lei (în loc de 4 lei)

Doar la Noroc, prețul variantei simple a rămas neschimbat: 3 lei.

În pliantul tipărit cu ocazia „tragerilor speciale de Anul Nou”, Loteria Română a anunțat clar, explicit, că vor fi câte două trageri pentru fiecare dintre cele trei sisteme de joc la care s-a dublat prețul. Concret:

„Se vor efectua două trageri:

I – Tragerea Principală

II – Tragerea Suplimentară

Fiecare bilet jucat participă la ambele trageri”.

În realitate, a fost o singură tragere.

Iată, de exemplu, cum era anunțat prețul variantei simple pentru Loto „6 din 49”:

„Prețul variantei, care participă la ambele trageri, este de 10,00 lei, urmând ca la tragerile următoare prețul să revină la 5,00 lei”.

Precizări similare s-au făcut şi pentru Joker, şi pentru Loto „5 din 40”.

Deci, Loteria nu poate invoca nicio confuzie, ci doar o imensă înşelătorie.

Citiți şi:

Hoție la loterie: au furat o extragere „6 din 49”! Au deturnat banii jucătorilor, că e foame mare la buget. Orlando, scoate banii!

HOȚIE LA LOTERIE. Revolta jucătorilor: „Rușine! Sunteți niște hoți ca și Dragnea! Dați-ne banii înapoi!”

loading...

8 COMENTARII

  1. Stai asa! La loterie se practica constant si fatis evaziunea fiscaal! Pentru extragere platesti 4.9lei dar ti se retine fara bon fiscal 0.1lei pentru formular. Deci insumati toate bonurile si vedeti ce sume la negru se aduna in fiecare zi de Dumninica si Joi a saptamanii luna de luna, an de an la rand! Cu aceasta ocazie evaziunea este dubla caci pentru acelasi formular s-a retinut de doua ori suma de 0.1lei.

  2. Aceasta hotie este enervantă, dar mi se pare una măruntă, punctuală. Aș vrea însă ca un viitor guvern din oameni cinstiti sa facă chestiile necesare pentru a tăia din rădăcină toate teoriile conspirației, legate de Loteria Națională… pentru ca se cumuleaza chestiile suspicioase nici un specialist in probabilitati nu ma poate convinge ca este ok ca la o extragere anterioară unei extrageri importante loteria sa ne povestească duios că șansa a făcut să le iasa 4 numere consecutive din 6 extrase, dar nu este ok să vă povestesc dumneavoastră că de dimineață am găsit un inorog roz scormoning in tomberoane.

  3. Dar ce va asteptati din partea fantelui pzd-ist? In adevarat spirit pzd-ist sug baietii din toate puterile, dar vina este a noastra ca nu le dam ce trebuie sa suga, lor si la toate resturile homuluncoide care ii sustin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările