Un jurnalist antivaccinist, celebru prezentator de radio, a fost ucis de Covid. „Regretă că i-a convins pe mulți să nu se vaccineze”

1
1394
Phil Valentine în studioul emisiunii sale

Phil Valentine, (61 de ani) un prezentator de emisiuni radio conservatoare în Nashville (statul Tennessee, SUA), care a pus la îndoială dacă este necesar ca toți oamenii să fie vaccinați anti-Covid, a murit sâmbătă, a anunțat angajatorul său, WWTN Radio, pe Twitter.

„Vă rugăm să păstrați familia Valentine în gândurile și rugăciunile voastre”, a adăugat WWTN Radio în tweet.

Moartea lui Phil Valentine vine la mai mult de o lună după ce acesta a anunțat pentru prima dată că a fost diagnosticat cu Covid-19.

În cadrul programului său, Valentine a minimizat în mod repetat importanța vaccinării împotriva virusului. În decembrie 2020, el a declarat că șansele sale de a muri din cauza Covid-19 sunt „probabil mult mai mici de 1%”.

Însă mesajul său s-a schimbat la sfârșitul lunii iulie 2021, când familia sa a anunțat că Valentine a fost internat „în stare foarte gravă”.

„Phil ar dori ca ascultătorii săi să știe că regretă că nu a fost mai vehement pro-vaccin și așteaptă cu nerăbdare să poată susține cu mai multă putere această poziție de îndată ce va fi înapoi în direct, ceea ce sperăm cu toții să fie în curând”, a scris fratele său, Mark Valentine, pe 22 iulie.

Într-un interviu acordat CNN, pe 26 iulie, Mark Valentine a spus că fratele său „se simte mai bine, dar încă respiră asistat”.

„Recunoaște acum că el, care nu a primit vaccinul, a condus la decizia multora de a nu se vaccina. Și regretă acest lucru”, a spus fratele prezentatorului, în interviu.

„Aceasta este o amenințare reală, este o adevărată criză de sănătate publică. Dacă ar avea posibilitatea să o ia de la capăt… atitudinea sa cavalerească nu ar fi precum cea pe care a avut-o. I-ar încuraja pe toți să se vaccineze”, a adăugat Mark Valentine.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Agenția SUA pentru Medicamente: „Nu tratați Covid-19 cu ivermectină! Nu sunteți cai! Nu sunteți vaci!”. „Dr. Becali” și „dr. Șoșoacă” spuneau exact pe dos

* Bolojan a hotărât: PNL Bihor nu-l susține nici pe Orban, nici pe Cîțu! Fiecare delegat la Congres va vota cum „consideră de cuviință”

* Triumful lui Orban în Bistrița-Năsăud: moțiunea sa a fost votată de 57 din cei 58 de membri ai Colegiului Director Județean

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Ceas de 21.000 de dolari la mâna cu care Tudorache-Diamant strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand

* Comisarul-hârciog era și pofticios: ca polițist-șef peste două județe, lua șpagă în bani, mașini, terenuri, vacanțe, ceasuri, lucernă, dar pretindea și relații sexuale cu subalternele

* Și „Țăndărică” a semnat pe lista PSD pentru demiterea primăriței Clotilde Armand

* Fugarul Rizea: „Dana Budeanu se mărită cu Andrei Hrebenciuc. Acel inel cu diamante, cu care se laudă acum, e luat din banii furați de familia Hrebenciuc, tată și fiu!”

* Un mare șef de la McDonald’s Brașov chema fete pentru angajare și le racola să se prostitueze. E însurat și are un copil

* Salima, femeia-guvernator mai curajoasă decât toți generalii afgani, a fost capturată de talibani. Aceștia ar putea s-o execute pentru că a luptat cu arma în mână împotriva lor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here