Acasă News Jale mare la PSD. Ciordache: "Iohannis încalcă Constituţia. Vrea să fie suspendat"....

Jale mare la PSD. Ciordache: „Iohannis încalcă Constituţia. Vrea să fie suspendat”. Pop-Genunche: „Să-şi dea demisia acum!”

„Preşedintele Klaus Iohannis calcă în picioare Constituţia României. Vrea să arate că e în opoziţie cu PSD, face asta pentru că e în campanie electorală. Cred că îşi doreşte mai mult decât noi să-l suspendăm din funcţie. O să analizăm ce vom face şi vom decide în perioada următoare. Dar e clar că nu respectă legea şi Constituţia”, a declarat în urmă cu câteva minute, pentru Digi 24 TV, Florin Iordache, preşedintele Camerei Deputaţilor (în lipsa lui Liviu Dragnea, aflat în vacanţă, care i-a lăsat pe mână conducerea camerei inferioare a parlamentului).

O reacţie dură a avut şi Liviu Pop, fost minustru PSD al Educaţiei (zis şi „Genunche”). Acesta a declarat tot pentru Digi Tv că Iohannis ar trebui să plece din funcţie. „Eu aştept ca preşedintele să-şi dea demisia, pentru că nu face decât să acţioneze electoral, e în campanie, şi nu face decât să blocheze activitatea guvernului. Trebuia să explice chiar azi, nu săptămâna viitoare, de ce ne refuză numirea celor doi miniştri. De ce Lia Olguţa Vasilescu a fost bună la Ministerul Muncii dar nu e bună la Ministerul Dezvoltării”, s-a întrebat retoric „Genunche”

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările