Acasă News ISTERIE la PSD: "Iohannis e cel mai mare duşman al țării! Îl...

ISTERIE la PSD: „Iohannis e cel mai mare duşman al țării! Îl depăşeşte pe Băsescu de un milliard de ori!”

Anunțurile făcute astăzi de Klaus Iohannis i-au scos din minți pe PSD-işti. Secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu, a făcut afirmații iraționale, de-a dreptul demente, la Antena 3.

„Tot ce face Klaus Werner Iohannis este împotriva Românie! Tot, absolut tot! Este cel mai mare duşman al țării! Încalcă toate legile țării. Cineva îl învață să-şi prăbuşească propria țară. Îl depăşeşte pe Băsescu de un milliard de ori! Ar merita suspendat în fiecare zi!”

Klaus Iohannis a făcut două anunțuri importante:

  1. nu-l revocă pe procurorul general, Augustin Lazăr;
  2. nu-i numeşte miniştri pe Lia Olguța Vasilescu (la Dezvoltare) şi Mircea Drăghici (la Transporturi).

 

 

loading...

2 COMENTARII

  1. Codrin Stefanescu un mincinos. Adevarul e ca Iohanis e un presedinte mult mai bun ca Basescu si nici vorba ca si-ar prabusi tara. Doar PSD vor sa prabuseasca tara. Tot ce face Iohanis e fix in interesul tarii.

  2. Codrin Stefanescu este UN CRETIN PERICULOS. Nu pot intelege ce e in capul lui decat URA fata de VEST!!!! Dar, in general, cat de putin apreciaza acesti psd-ei si alde-i inteligenta romanilor. Ei arunca aceste vorbe urate la adresa unui presedinte care e bine vazut in vest :ATAT! Basescu era, deasemenea, mai bine vazut in vest decat oricare dintre ei si de-aceea era barfit pana la obsesie de catre canalele media mizerabile ale mafiotilor ce vor ca Romania sa fie paradisul lor de furtisaguri si de prostit masele. Au ajuns la o culme a marlaniei, CULME A MARLANIEI. E INADMISIBIL CA OAMENII DECENTI AI ACESTEI TARI SA NU SARA IN APARAREA LUI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările