Jaf bancar la o sucursală BRD în centrul Capitalei, chiar lângă sediul Poliției Române!

1
1238
Hoțul a furat doar 10.000 de lei, amenințând-o pe casier printr-un bilețel. FOTO: bankingnews.ro

Un bărbat a jefuit marți dimineața o sucursală BRD din centrul Bucureștiului, exact vizavi de sediul Inspectoratului General al Poliției (IGPR)! Tâlharul îndrăzneț a dat lovitura și a plecat cu 10.000 de lei fără ca să fi dat cineva alarma, anunță poliția.

Banca jefuită este peste drum de IGPR, scrie Digi 24, iar evenimentul s-a produs la ora 10 dimineața. În sediu a intrat un individ care i-a întins casierei un bilețel pe care scria: “Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar. Dacă te conformezi, ajungi cu bine acasă. Dacă faci un pas greșit, te tai!”.

Potrivit Bankingnews.ro, ținta jafului a fost o sucursală BRD.

Casiera s-a speriat, a scos cei 10.000 de lei pe care-i avea și i-a dat. Hoțul a fugit înainte ca să apuce cineva să observe incidentul sau să se apese butonul de panică. Nimeni n-a fost rănit.

În ultima vreme, astfel de acțiuni, cu hoți foarte îndrăzneți, s-au înmulțit.

Pe 8 septembrie, două bancomate ale unei sucursale BCR din Otopeni au fost aruncate în aer dimineața, la prima oră. Hoții au reușit să fugă cu o sumă destul de mică, pentru că banii au fost împrăștiați în toate direcțiile din cauza violenței exploziei.

Ceea ce a șocat a fost locul ales pentru lovitură. Bancomatele respective se aflau la stradă, chiar pe marginea DN1, un drum de ieșire din București spre aeroport, Ploiești și, mai departe, către Transilvania, care este foarte aglomerat indiferent de oră.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here