Izbucnirea unui fost mare fotbalist: „Toți bugetarii trebuie vaccinați! Ce atâta reticență?! De vină sunt și popii“

1
1691
Sorin Cartu

Celebrul fost fotbalist Sorin Cîrțu (65 de ani), acum președinte la CSU Craiova, a avut o izbucnire în primul rând la adresa autorităților statului, enervat de inconsecvența și lipsa de energie a acestora în aplicarea măsurilor de prevenire a pandemiei.

Cîrțu e de părere că există prea multe discuții și târguieli asupra vaccinării, care ar trebui impusă angajaților la stat, iar preoțimea ar trebui să-și vadă de treabă și să nu mai sperie oamenii cu povești despre vaccinuri.

Cunoscut pentru opiniile sale tranșante și pentru viteza cu care-și expune punctul de vedere fără să se ascundă prea mult în formule diplomatice, Cîrțu a fost scos din sărite, inițial, de situația de la FCSB, formația lui Gigi Becali.

Latifundiarul și-a presat angajații de la clubul său să nu se vaccineze, convins că vaccinul conține cip, e făcut de Oculta Mondială și va perverti sufletul oamenilor. Acum, la club e focar de Covid, aproape toată echipa e bolnavă, iar FCSB cere amânarea meciurilor pentru că nu mai are pe cine băga în teren.

„Medicii, profesorii n-ar trebui să se prezinte fără să fie vaccinați“

Cîrțu e furios pe această situație și nu e de acord ca FCSB – echipă aflată în concurență cu CSU Craiova pentru primele locuri în clasament – să-și amâne meciurile.

De la acest punct de plecare, Cîrțu a ajuns la situația generală din România. Președintele de la CSU Craiova a declarat la DigiSport: „Vizavi de vaccinați, nevaccinați, având în vedere tot ce se întâmplă de vreo doi ani încoace, e mult mai bine dacă ești vaccinat, se observă acest lucru! Nu înțeleg de ce reticența asta… Cei contra vaccinării sunt așa din cauza fake-urilor. Mie mi se pare o greșeală la nivel de stat! Statul este preocupat pentru a opri pandemia asta, iar toți bugetarii trebuie să fie vaccinați. Nu-l primești la muncă, iar dacă stă acasă nu trebuie plătit. De vină este și clerul, partea asta cu popii, sunt foarte mulți oameni apropiați care cred în asta. Medicii, profesorii n-ar trebui să se prezinte într-un loc fără să fie vaccinați”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Rareș Bogdan justifică reorientarea PNL către PSD: „USR va trebui să petreacă o perioadă de penitență”

* Frustrarea lui Cîțu ia forme grotești: PNL aruncă bani pe o campanie de denigrare a miniștrilor USR ai Sănătății

VIDEO. Ministrul Novak dezvăluie ravagiile făcute de Covid în familia sa de anti-vacciniști: „Bunică-mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă”

* Medic: „Dacă veți fi pe un pat de spital, cu 40° C febră de la Covid, lângă voi vom fi noi! Xena nu va fi, Superman nici atât, alții vor fi la golf…”

Mama medicului conspiraționist Răzvan Constantinescu, nevaccinată, „se zbate între viață și moarte“, infectată cu Covid. Doctorul insistă că „porcăria din flacon va distruge lumea“

VIDEO. Șoșoacă s-a năpustit la Spitalul „Marius Nasta” și a agresat-o pe managera Beatrice Mahler. „Aici se întâmplă crime! Există tratament, nu vor să-l aplice!”

VIDEO. Ambrozie, Episcopul de Giurgiu: „Nu vă grăbiți să vă vaccinați! Vaccinurile sunt expirate. Vedeți? Dau foc românilor în spitale!“

Escrocherie în Voluntari: Primăria lui Pandele a cumpărat „medalioane anti-Covid” de 30.000 de euro, neomologate în UE

1 COMENTARIU

  1. turma lui becali, ca echipa nu pot sa spun unei adunaturi care se lasa manata de un pitecantrop, deci turma lui becali nu ar trebui protejata de FRF si Liga prin amanarea meciurilor, ci ar trebuia sa piarda prin neprezentare meciurile programate si unde nu poate alinia o echipa, conform regulamentului.

    Sa nu uitam raul sistemic pe care becali il face fotbalului romanesc, nu mai departe de acum cateva luni cand nu a permis jucatorilor selectionati sa se prezinta la loturile nationale. Ca si cand acei jucatori ar fi mai intai becaleni si apoi romani … Faptul de fi contactat covid e pe masura prostiei celui care nu s-a vaccinat pentru ca nu i-a dat becali voie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.