Istoric rus: Putin a decis să invadeze Ucraina după două ritualuri cu șamani! El ar fi anulat planul inițial, conceput de șeful armatei, generalul Gherasimov

5
2478
Putin, Gherasimov și șamanul

Dictatorul Vladimir Putin ar fi hotărât să invadeze Ucraina după două ritualuri cu șamani. În urma acestor experiențe, el ar fi anulat până și planul inițial, conceput de comandantul armatei ruse, generalul Valeri Gherasimov.

Vestea șocantă a fost dată de Valeri Solovei (istoric, analist politic și publicist rus) în emisiunea „Feighin Live”, moderată de Mark Feighin, unul dintre jurnaliștii ruși contestatari ai regimului tiranic de la Kremlin. Informația a fost publicată și de site-ul numărul 1 din Ucraina, Obozrevatel.com.

Șeful Statului Major al armatei ruse ar fi dorit ca trupele sale să nu pătrundă pe teritoriul Ucrainei înainte de a fi distrusă infrastructura din marile orașe. Mai precis, Gherasimov intenționa să atace statul vecin, în primă fază, prin folosirea artileriei grele, a forțelor aviatice militare și a rachetelor trimise de la distanță, nu cu trupe terestre clasice.

Ritualurile șamanice ar fi avut loc la reședința fostului șef al KGB din orașul-stațiune Soci și în republica siberiană Altai, unde Putin are două buncăre anti-atomice

Valeri Solovei: „Putin a luat o decizie după întâlnirea cu șamanii. Au fost două ritualuri – unul în Bociarov Rucei (reședința de vară a lui Putin din Soci, oraș-stațiune la Marea Neagră – n. red.), iar al doilea a avut loc în Altai (Republica autonomă Altai, din sudul Siberiei, unde Putin are două buncăre antiatomice – n. red.). Iar cei care l-au inspirat pentru isprăvile de arme, care l-au determinat să anuleze planul inițial al lui Gherasimov, au plătit scump pentru asta”.

Propunerea cu ritualurile șamanice ar fi venit chiar de la ministrul Apărării, Serghei Șoigu. De aceea, nu s-a mai auzit nimic despre el o perioadă lungă de timp, după invazia declanșată pe 24 februarie 2022. Presa de la Kiev a scris la un moment dat că, drept pedeapsă pentru eșecul Blitzkrieg-ului ratat, Putin și-ar fi otrăvit omul de încredere. Șoigu a reapărut însă la parada din 9 mai, însă era mult schimbat, se mișca greoi și părea chinuit de o mare suferință.

Obozrevatel.com: „Putin vizitează periodic Siberia pentru a participa la ritualurile șamanilor. A început să creadă în ei sub influența ministrului Apărării, Serghei Șoigu”.

Istoricul Valeri Soloviev a explicat care a fost de fapt planul inițial de luptă, întocmit de generalul Valeri Gherasimov pentru a captura Ucraina.

Valeri Solovei: „Exista planul inițial al lui Gherasimov. Acest plan nu presupunea că trupele ruse vor trece granița Ucrainei timp de cel puțin trei săptămâni. Era vorba despre bombardare, lovire cu rachete, folosirea artileriei, folosirea forțelor aviatice militare. Și numai după aceea, când infrastructura militară și cea civilă erau distruse, urma să înceapă ofensiva propriu-zisă”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* FOTO: 7 imagini istorice. Apocalipsa și eroismul din buncărele de la Azovstal, ultima redută a regimentului Azov

* Fost șef al Armatei SUA în Europa: „Forțele rusești vor colapsa până la sfârșitul verii. Ucraina va trece la ofensivă, iar în septembrie va ajunge pe linia din 23 februarie sau dincolo de ea”

* Propaganda abjectă a lui Putin: “Zelenski s-a sinucis într-un buncăr” / „Polonezii fac trafic de organe de la refugiații ucraineni”

* După ce i-au furat centrala atomică de la Zaporoje, rușii somează Ucraina să plătească energia electrică, altfel o lasă în beznă!

* Cum arată un violator în serie din armata rusă. Bulat Fassakov (20 de ani) – acasă era „băiatul mamei”, în Ucraina a devenit o bestie care viola fete sub amenințarea armei

* Dezvăluiri-șoc: cancelarul Germaniei era omul Moscovei, marxist fanatic, ataca NATO și SUA ca „militariști iresponsabili”. Olaf Scholz și-a ascuns legăturile cu regimul est-german

* Putin are exact stilul lui Hitler: ia decizii în locul coloneilor și comandă de la Kremlin ce să facă brigăzile din Ucraina – spun serviciile secrete occidentale

* 7 caricaturi devastatoare ale unui artist rus la adresa lui Putin. Moartea l-a luat deja de mână pe tiranul de la Kremlin

* Un deputat rus amenință SUA: „Cenușa nucleară va veni de la voi!” / Finlanda, Suedia și țările baltice „vor trebui zdrobite”, „vrem să le distrugem”

Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

* STENOGRAME. Mafia de la metrou, condusă de Rădoi (PSD), plănuia lichidarea ministrului Drulă (USR) cu rakeți ucraineni! „Punem preț pe două capete, Drulă și directorul. Şi-ai să vezi cum ne lasă lumea în pace!”

* Modelul Putin: PSD încearcă să decapiteze o televiziune pe care n-o poate controla. Un amendament al ministrului Romașcanu ar forța RCS/RDS să vândă sau să închidă Digi 24

* Coaliția PSD-PNL-UDMR a masacrat Codul Rutier. „Au băgat înapoi toate șmecheriile de scăpat cu carnetul pentru cei care încalcă grav regulile de circulație”

* Cum a fost prins Sorin Oprescu în Atena. Își închiriase o vilă de lux într-un cartier de fițe, dar s-a dat de gol când și-a deschis cont și a mers la bancă să scoată banii

* RECHIZITORIU. Fiul mafiotului Rădoi închiria spațiu la metrou cu 250 de euro pe lună și îl subînchiria cu 2.800. Profit: 237.600 de euro în 9 ani

* Cum arată casa din SUA a ministrului Sebastian Burduja. Locuința este evaluată la un milion de dolari

* Cornel Nistorescu, condamnat să le plătească 9.000 de euro fostei sale angajate Brândușa Armanca și soțului acesteia, pe care i-a calomniat

5 COMENTARII

 1. Era un vid de putere, o chemare spre țări neprimite-n Schengen. Ce n-au înțeles sau n-au vrut să vadă Chomsky și alți intelectuali publici a fost tratarea batjocoritoare a Basarabiei ca teritoriu neglijabil, în 1991-1992, spre deosebire de sfintele Țări Baltice, salvate în NATO-UE. Apariția unui revizionism de inspirație hitleristă în Estul european pleacă tocmai de la eroarea strategică de a oferi Transnistria ca pe altă regiune Kaliningrad, căreia doar că i s-a preferat în 2014 mai întâi Crimeia, cu ambiții mult mai mari pe termen lung.

 2. Dacă aplica Planul Gherasimov, Rusia era deja KO! Fiindcă dragul de Gherasimov, inginer de profesie, a ajuns general de armată fără să fi comandat vreodată un pluton la instrucție. Dânsul era cu situațiile de urgență, echivalentul rusesc al Dr. Arafat, când Putin a hotărât să-l facă general la apelul bocancilor. Așa ”general”, așa ”plan”: sunt convins că varianta adoptată de Putin sub influența ayuhasca e mult mai valabil.

  • Vedeti ca le-ati incurcat. Tare.

   Gherasimov, seful statului major, este militar si il confundati cu shamanul dr. Ing Shoigu, marele ministru pe toate celelalte probleme (mare poobah adica) fost la situatii de urgenta.

   Problema e ca lui Putin i s-a aratat la ritualuri ca este reincarnarea lui lui Roman von Ungern Sternberg si in consecinta a lui Gingis Han cel putin. Cel putin, pentru ca unii il considerau incarnarea lui Jamsaran, zeul razboiului.

   De aici se trage ideologia putinista.
   Amestecul ciudat de imperialism rusesc, crestinism, shamanism, budism, monarhism se vrea baza religioasa si mistica euro-asiatica.
   De aici si importanta shamanului de origine tuvina Shoigu.

   Am mai spus asta de cateva ori pe aici.

   Veselie mare. La noi popimea putinista ar trebui data cu nasul in chestiile astea si excomunicata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here