Moșteanu (USR-PLUS): „Ciolacu are comandă dublă. Joi declara că PSD votează moțiunea. Apoi, ceva s-a schimbat, a primit ordin și a pus PSD la remorca lui Cîțu”

7
364
Partenerul „mai mic“ (Cîțu-PNL, în dreapta) privește cu speranță către partenerul „mai mare“ (Ciolacu-PSD, în centru)

Ionuț Moșteanu, liderul deputaților USR-PLUS, afirmă că Marcel Ciolacu, președintele PSD, „are comandă dublă“, dovadă stând faptul că, după ce joi a promit că toți cei 157 de parlamentari social-democrați vor vota moțiunea de cenzură, acum „s-a sucit“. Moșteanu crede că Ciolacu „a primit ordin să pună PSD la remorca domnului Cîțu“.

Liderul deputaților USR-PLUS l-a invitat pe Ciolacu să lase pretextele și „să facă ce spune de luni de zile“, adică să voteze moțiunea.

Afirmațiile vin după ce liderul PSD și-a schimbat brusc punctul de vedere. Joi, în direct la România TV, pe când încă nu se știa că USR-PLUS și AUR vor semna împreună o moțiune de cenzură, Ciolacu a promis ferm că „toți cei 157 de parlamentari ai PSD vor vota“. Era nevoie, spunea Ciolacu atunci, doar ca USR-PLUS să vină cu moțiunea de cenzură.

După ce documentul a fost depus cu semnăturile parlamentarilor USR-PLUS și AUR, liderul social-democraților s-a răzgândit. PSD-iștii și PNL-iștii nu s-au prezentat la ședințele Birourilor Politice Reunite (BPR) ale Parlamentului și, în lipsa cvorumului, nu s-au putut derula procedurile legate de moțiunea de cenzură.

Acum, Ciolacu condiționează sprijinul PSD pentru votarea moțiunii de declanșarea alegerilor anticipate.

„Ciolacu tot inventează pretexte ca să-i țină spatele lui Cîțu. Să vină să voteze!“

Ionuț Moșteanu a semnalat discrepanța dintre afirmațiile lui Marcel Ciolacu și faptele acestuia.

* „Joi, Marcel Ciolacu a declarat că cei 157 de parlamentari PSD vor vota moțiunea. Apoi, ceva s-a schimbat și pare că Ciolacu a primit un ordin și a pus PSD la remorca domnului Cîțu.”

* „Dacă vrea să demonstreze că nu are comandă dublă, să dea drumul oamenilor să vină la ședințele BPR (Birourilor Permanente Reunite – n. red.). Dacă nu, să joace în continuare la ofsaid.”

* „Domnul Ciolacu să vină să voteze moțiunea, până la anticipate e cale lungă. Primul pas e să-l dai jos pe Cîțu. Joi, domnul Ciolacu a declarat ceva și apoi s-a sucit. Trebuie văzut de ce s-a sucit.”

* „Nu are legătură cu anticipatele această moțiune. Ne punem la masă cu PNL și UDMR și numim alt premier.”

* „Tot inventează tot felul de pretexte ca să-i țină spatele lui Florin Cîțu. Să vină la BPR, să voteze, să facă se spune de luni de zile, în rest sunt perdele de fum!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Consilierul premierului Cîțu le cere partenerilor occidentali „să împiedice imediat” cooperarea dintre USR-PLUS și AUR pentru moțiunea de cenzură! „Am informat Comisia Europeană, SUA, Israel și Germania despre planul USR-PLUS de a crea o nouă majoritate parlamentară cu un partid neofascist, antisemit”

* Scrisoarea secretă a lui Cîțu către talibani

* Iohannis se plasează clar de partea lui Cîțu. Atac dur la adresa USR-PLUS: „s-a discreditat iremediabil”, „trădează voința cetățenilor”, „gesturi politice iresponsabile”

* Mișu Negrițoiu despre Florin Cîțu, pe care l-a dat afară de la ING: „Un mic satrap, foarte învechit. Nu știe să lucreze în echipă”. Despre Klaus Iohannis: „Plutește” / „Orban este singurul care poate să ducă PNL mai departe, voi îl îngropați. Nu-mi pasă, dar păcat de țară!”

* Mesaj dur al celui mai performant liberal. Ilie Bolojan atrage atenția taberei Cîțu că împinge PNL într-o fundătură. „Unde ne ducem mai departe? Care sunt pașii următori?”

Încă un dosar pentru Dragnea! Vacanțe exotice în Qatar, Maldive, Bali și Caraibe, alături de concubina Irina, pe banii PSD – subvenție de la stat

* Adrian Sârbu, părăsit de încă un om de bază. Costi Mocanu a rupt colaborarea cu Aleph, după ce Felix Drăghici plecase la Antena 1

* A murit un om enorm: Ivan Patzaichin. Mare sportiv, uriaș caracter. Medaliat cu aur la 4 Olimpiade, campion mondial de 8 ori

* Duminica neagră: a murit și actorul Ion Caramitru! În aceeași zi cu Ivan Patzaichin, și tot la Spitalul Elias

* VIDEO. Meciul de fotbal Brazilia – Argentina a fost oprit de agenți sanitari care au luat de pe teren, în minutul 7, patru colegi ai lui Messi! Partida nu s-a mai jucat

7 COMENTARII

    • Păiii…, VEDE TOT-ROMÂNU’ (care vă va trimite, la proximele-alegeri, în ISTORIE, alături de P.N.Ț.C.D.!!!):

      VOI, „liberalii”-cîțiști, VĂ BAZAȚI PE P.S.D., în Parlament!!!

  1. Ionuț Moșteanu (U.S.R.-P.L.U.S.): „Asistăm la un ABUZ-CONSTITUȚIONAL FĂRĂ-PRECEDENT: este ÎNCĂLCAT… DREPTUL PARLAMENTARILOR DE A DEPUNE MOȚIUNI!!!”

    RUȘINE P.N.L.-Cîțu, RUȘINE P.S.D.-Ciolacu!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here