Încă un trădător trecut de partea lui Putin a pierit pe frontul din Donețk. Rănit de ucraineni, colonelul Bezmen a murit în spital

0
1903
Lt.-col. Oleg Bezmen a părăsit Raiul de pe Pământ pentru a pătimi veșnic în Iadul rezervat putiniștilor

Ofițerii Kremlinului își găsesc sfârșitul, rând pe rând, pe frontul din Donețk. Unul dintre ei este locotenent-colonelul Oleg Vladimirovici Bezmen. Născut în anul 1984, acest ofițer și-a trădat patria încă din 2014, când a intrat într-un război absurd împotriva Ucrainei ca militar al Miliției Populare din Donbass.

Cetățean ucrainean trecut de partea ocupanților ruși, colonelul Oleg Bezmen a servit în cadrul Brigăzii 100 a armatei din autoproclamata Republică Populară Donețk, coordonată pe atunci de renumitul colonel terorist Igor Girkin „Strelkov”.

După 8 ani, Bezmen s-a înrolat pentru „operațiunea militară specială” declanșată de Putin în Ucraina. Colonelul a avut calitatea de comandant al unui regiment de mobilizați. El a condus Regimentul 111 al armatei ruse, având indicativul „Al Doilea”.

În acest an, pe 2 mai, colonelul Bezmen a suferit răni grave în direcția Avdiivka din regiunea Donețk. Transportat la spital în stare de inconștiență, acesta s-a stins câteva zile mai târziu, pe masa de operație.

Colonele, ți-ai lăsat copilul orfan, de dobitoc ce-ai fost!

Informațiile au apărut la data de 8 mai pe pagina de VKontakte „Rapoarte de la miliția din Novorossia”, dar și pe canalul de Telegram „Beznosov Z neoficial”.

Daniil Viktorovici Beznosov, ministrul adjunct al Informațiilor din autoproclamata Republică Populară Donețk, a confirmat decesul colonelului Bezmen. În mesajul său, el a făcut apel la conaționali să sprijine financiar familia îndoliată.

Beznosov: „Am avut onoarea să fiu prieten cu Oleg. A fost întotdeauna amabil, vesel, corect și foarte curajos. A fost un patriot și un ofițer înnăscut. Acum a plecat… Sper cu adevărat că întreg comandamentul va aprecia foarte mult isprava lui Oleg și-l va prezenta pentru un premiu. În urma lui Oleg au rămas o soție și un fiu de 5 ani. Dacă aveți ocazia și dorința de a ajuta familia, cardul soției Marina în VTB este: 5368 2902 5328 5672”.

Copilul ți-l va crește Putin, colonele? Că ai murit ca prostu’…

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. „Ambuscada” pregătită Codruței Kovesi de slugile fugarului Ghiță: Simion o hăituiește pe stradă, Ciutacu pe TokTok, iar Ponta pe Facebook. Cascadă de minciuni, cu Ponta în rolul de mitoman-fără-egal

* VIDEO. Șoșoacă s-a isterizat ca o posedată, în Parlament, la auzul imnului european: „Fir-ar mama voastră a dracu’ de sclavi nenorociți! Omorâți cu toții ar trebui să fiți, împușcați în piață publică de trădători nenorociți!”

Rețeta Guvernului PSD-PNL pentru miliardele din PNRR: o parte „s-au pierdut”, o parte „s-au furat”! Kovesi: „În România avem trei anchete în desfășurare”

„Austeritatea” lui Ciolacu/Ciucă a început cu 60 de mașini cumpărate fără licitație de Budăi la Ministerul Muncii. Ghinea: „Trăim în Ferma Animalelor, unde porcii conduc”

* Austeritate doar pentru popor: șefimea din ministerul lui Burduja tocmai și-a cumpărat 6 iPhone 14 la 7.247 de lei bucata. Ciolacu anunțase că Guvernul „strânge cureaua“

Neamul bugetarilor PSD fericiți. Toată familia Daea lucrează la stat: nevasta, fiica, ginerele și nora sunt angajați la Ministerul Agriculturii, APIA și alte instituții subordonate

* EDITORIAL PAPAHAGI. România europeană e singura pentru care merită să mori. Restul e mizerie, glod, trogloditism, primitivism, murdărie, barbarie. Cei care azi fac gargară suveranistă și naționalistă vorbesc pentru Rusia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here