Homosexualii = USR&PLUS = #Rezist. O nouă intoxicare de presă marca Buble-Tuşa

0
1742
Iosif Buble (sondorul CURS) și PSD-ista lui, Diana Tușa (deputată)

Site-ul Bugetul.ro, despre care au apărut informaţii în presă că este controlat de familia Iosif Buble-Diana Tuşa (stiripesurse.ro), publică un atac dur la adresa tandemului politic Cioloş-Barna bazat pe o legătură forţată între mai multe ONG-uri şi Cristian Ghinea, europarlamentar USR.

Atacul este unul absolut forţat, scos cu forcepsul dintr-o legătură aberantă pe care autorii acestui nou tip de „fake news” o fac între USR, gruparea civică #Rezist şi o asociaţie care apără drepturile minorităţilor sexuale.

Scopul acestui atac este acelaşi cu cel urmărit de PSD, ALDE şi forţele de orientare rusească prin referendumul pentru familia tradiţională: să transmită opiniei publice mesajul că USR şi PLUS fac jocul homosexualilor, spre dezgustul populaţiei majoritare.

Iată ce scrie Bugetul.ro pe acest subiect:

  • Bugetul.ro a descoperit „numitorul comun” care leagă USR-PLUS, protestele #Rezist și ACCEPT, cea mai importantă organizație care militează pentru drepturile LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgenderi) în România. Fondul ONG pentru România a sprijinit financiar CRPE, ONG-ul fondat de Cristian Ghinea, europarlamentar USR-PLUS, asociația Declic, cea care a organizat protestul #Rezist „Toți pentru România”, precum și ACCEPT, prima și cea mai importantă asociație care luptă pentru LGBT.
  • Concret, Fondul ONG în România a finanțat Centrul Român de Politici Europene (CRPE), înființat de Cristian Ghinea, europarlamentar ales pe listele USR-PLUS.”
  • Același Fond ONG în România a dat naștere la ONG-ul Declic, cel care a organizat mega-protestul #Rezist „Toți pentru Europa”.
  • Tot Fondul ONG în România a finanțat și ACCEPT, cea mai importantă asociație LGBT, prin proiectul „Voluntari pentru drepturi egale”.

Au intrat în conflict şi cu Mircea Badea

Mircea Badea

Publicaţia Bugetul.ro a intrat şi… „În gura presei”. Iată ce scriau jurnaliştii de la PSNews despre acest site:

  • Un site afiliat așa-zisului „jurnalist” Iosif Buble (în realitate, un individ vestit în lung și-n lat pentru furtul de articole practicat de principalul lui portal, Știripesurse.ro) a intrat vineri în colții realizatorului TV Mircea Badea. Bugetul.ro este alt site controlat de către Buble.
  • SC European Business Environment SRL (CUI: 27855663) este o firmă care – potrivit propriului cod CAEN (7021) – se ocupă cu consultanța de comunicare și relații publice. Încă din martie 2015, redacția PSnews.ro v-a prezentat pe larg (…) cum compania este deținută de către Dumitru „Mitruț” Ianoș, pe atunci angajat al grupului PNL din Camera Deputaților (…)
  • Înainte să activeze la grupului parlamentar al PNL, Ianoș Dumitru lucrase la cabinetul parlamentar al Dianei Tușa, a doua soție a lui Iosif Buble și în acea perioadă deputat PNL. Între timp, traseista Tușa a trecut la PSD, bifând astfel al șaselea partid din cariera ei politică.

Presă pe gustul PSD

După ce s-a făcut de râs cu sondajele pentru europarlamentare, pe care le-a umflat grosolan în favoarea PSD, Iosif Buble (ex-Antena 3) umblă și cu intoxicări de presă. Evident, tot pe placul PSD.

Site-ul lui Iosif Buble, stiripesurse.ro (o sursă cu credibilitate foarte scăzută), a relatat ce a spus președintele PNL, Ludovic Orban, la Realitatea TV. Relatarea este corectă, dar titlul – partea cea mai vizibilă a articolului – este o intoxicare grosolană: „Ludovic Orban se «leapădă» de Klaus Iohannis: Rareș Bogdan ar putea fi candidatul PNL la prezidențiale”.

Orban nu s-a lepădat deloc de Iohannis, nici cu ghilimele, nici fără ghilimele. Dimpotrivă, a insistat pe ideea că Iohannis este candidatul susținut de PNL la președinție, deci orice alt scenariu este, în acest moment, doar o speculație. Liderul PNL a precizat clar că nu discută despre un alt candidat al partidului la alegerile prezidențiale atâta vreme cât Klaus Iohannis nu este președintele Consiliului European, și nici nu se știe dacă va fi.

CITIȚI ȘI:

Intoxicarea lui Buble, bărbățel de deputată PSD: Orban „se leapădă” de Iohannis!

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Cazul Sorina. Propaganda rusă o laudă pe judecătoarea Dana Gârbovan şi îl atacă pe Cristi Danileţ

Cum a dejucat Ana Birchall planul pentru numirea Adinei Florea la şefia „SS-Gestapo”. Justiţia este la PSD, dar nu mai e a PSD

Europa s-a săturat de sabotorii Justiţiei. Cel mai dur raport al GRECO atacă „SS-Gestapo”, secţia inventată pentru protejarea mafiei politice

Cei 7 PSD-iști care o protejează pe directoarea Cap-de-Porc. Printre ei: Tușa, Bacabașa, Pleșoianu. Din cauza lor, Parlamentul nu a putut afla de ce TVR i-a făcut campanie nerușinată lui Dragnea la „Viața Satului”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here