Cum a picat Urs în plasa şpăgii. Şeful Universităţii „Titu Maiorescu”, tovarăş cu politicieni galonaţi cu titluri şi diplome universitare

2
1969
Iosif Urs, primul din stânga, alături de Adrian Năstase (dreapta)

Președintele Universității Titu Maiorescu din București, Iosif Urs, a fost reținut de procurorii de la sectorul 2. Alături de el, au mai fost reținute alte două persoane.

Iosif Urs este acuzat că a dat unor candidați subiectele de licență de la Facultatea de Drept din cadrul universității pe care o conduce.

Universitatea „Titu Maiorescu” a fost loc de „pelerinaj” pentru mulţi politicieni care au primit aici diplome sau titluri universitare cât ai bate din palme.

Adrian Năstase, fost prim-ministru condamnat pentru corupţie, a fost gratulat de universitatea lui Urs cu titlul de „Doctor Honoris Causa”

Urs este profesor de Drept, iar în perioada 2007-2013 a coordonat proiectul POSDRU “Prevenirea corupției în educație, prin informare, formare și responsabilizare”, conform datelor din propriul CV.

Este membru onorific în Academia Oamenilor de Știință unde Ecaterina Andronescu este membru fondator.

Cum să scapi de o amendă de circulaţie

Nu este pentru prima dată când Urs ajunge în fața procurorilor. La începutul anului, Adevărul scria (în articolul cu titlul “Ce beneficii personale au obținut șefii din Armată și Poliție mobilizați să scape un universitar de o sancțiune rutieră”) că o amendă rutieră încasată în 2015 de Iosif Urs ar fi generat o adevărată “mobilizare” a cunoștințelor de rang ale acestuia.

Urs este “cercetător științific de onoare al Academiei Române”, potrivit CV-ului publicat pe site-ul universității.

Iosif Urs este din 2016 președintele Universității Titu Maiorescu din București. În perioada 2012-2016 a fost președintele Consiliului de Administrație al Universității, iar în 2006-2012 a fost rectorul Titu Maiorescu.

Este profesor la Departamentul de Drept privat al universității pe care o conduce și conducător de doctorat în domeniul Drept, anunţă Edupedu.ro.

Și-a obținut diploma de doctor în 1977, la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, unde a absolvit și Facultatea de Drept, în 1968.

Urs a fost vicepreşedintele Ligii profesioniste de fotbal în 1996 -2014, conform CV-ului său.

CITIȚI ȘI:

Homosexualii=USR&PLUS=#Rezist. O nouă intoxicare de presă marca Buble-Tuşa

Intoxicarea lui Buble, bărbățel de deputată PSD: Orban „se leapădă” de Iohannis!

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Cazul Sorina. Propaganda rusă o laudă pe judecătoarea Dana Gârbovan şi îl atacă pe Cristi Danileţ

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

2 COMENTARII

  1. USR/PLUS doi teribiliști in politica care trăiesc intr-o lume Paralela!
    Doi indivizi care nu au ce cauta in politica care fac apeluri disperate sa dea jos guvernul PSD.
    Voi ați auzit de alegeți libere, democratice și nu de presiune pe romani. V-ați îmbătat cam prea mult după europarlamentarele din luna mai 2019 când ați venit cu sloganuri mincinoase de doi lei !!!!!

  2. Un fost comunist obisnuit cu obiceiurile din vremea lui ceasca, obiceiuri ajunse azi ceva uzual in activitatea de zi cu zi: SPAGA!!!! La puscarie cu toti spagarii, altfel nu se curata Romania de gunoaie niciodata!!! Jos PSD-ALDE-UDMR, clica hotilor nu are ce cauta la guvernare, poporul a spus clar la referendum ca nu mai vrea hoti la conducere!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here