Hagi I și Hagi II demolează fantoma Stelei la București: 2-1 cu FCSB!

2
3042
Cei doi Ianis: Gică și Ianis

Formidabilă lecție de fotbal i-au predat cei doi Hagi lui Gigi Becali, luni seară, pe Arena Națională, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1!

Antrenorul Gheorghe Hagi (54 de ani) și-a surprins adversarii printr-o organizare tactică modernă, iar „decarul” Ianis Hagi (20 de ani) a lucrat cele două goluri ale dobrogenilor.

Evoluția scorului:

 • 0-1: Calcan (15)
 • 1-1: Fl. Coman (40)
 • 1-2: I. Hagi (65) – din penalty

Ianis Hagi a fost un „decar” de clasă. I-a pasat decisiv lui Andreas Calcan la primul gol, apoi i-a pasat genial francezului Lyes Houri, care a fost faultat în careu, și tot Hagi jr. a transformat penalty-ul.

Penalty-ul transformat de Ianis Hagi

https://www.youtube.com/watch?v=6-3R9WFMPH8

Cel mai periculos gol al FCSB (fantoma bezmetică a celebrei Steaua) a fost un jucător cumpărat chiar de la Viitorul: Florinel Coman. Spre finalul primei reprize, acesta a egalat și a apoi a fost la o palmă de 2-1, trimițând în bară din lovitură liberă.

În „11”-le de bază al FCSB s-au regăsit patru foști jucători de la Viitorul (Benzar, Nedelcu, Tănase, Coman), pentru care clubul lui Hagi a încasat peste 5 milioane de euro. Altfel spus, nașul Hagi i-a luat finului Becali și banii, și punctele!

Victoria Viitorului a creat culoar larg spre titlu lui CFR Cluj, care are acum 5 puncte (și jumătate!) în fața FCSB. În schimb, se strânge lupta pentru locurile 2-3. FCSB a picat pe locul 3, fiind devansată și de Craiova, iar Viitorul vine tare din spate.

Clasamentul Ligii 1, cu 9 etape înainte de final:

 1. CFR Cluj …………….. 30 de puncte
 2. Univ. Craiova ………. 26
 3. FCSB ………………… 25
 4. Viitorul Constanța …. 22
 5. Astra Giurgiu ………. 21
 6. Sepsi Sf. Gheorghe .. 19

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

 1. Hagi a creat fotbalul model de câțiva ani. Dar mie îmi place Universitatea Craiova. Merg mai bine ca Steaua. Şi sigur că voi avea şansă la Titlu la meciurile în Bănia.

  Nu am uitat să recitesc „Hora de la miezul nopții”.

  Frumosul Ianis Hagi ajunge mare dar cred că musculatura nu-l ajută un sezon întreg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.