Cei doi Hagi își duc echipa în play-off pentru al patrulea an la rând. Bătălie strânsă la titlu: CFR Cluj – FCSB – U Craiova

1
1716
Gică Hagi și fiul său, Ianis

În această primă duminică a lunii martie, în fotbal, a fost tranșată o bătălie dură: desemnarea celei de-a șasea calificate în play-off. Aceasta este Viitorul Constanța, echipa patronată, manageriată și antrenată de Gheorghe Hagi. Au ratat la mustață două formații din Moldova: FC Botoșani și CSM Poli Iași.

Derby-ul calificării în play-off s-a jucat la Ovidiu, lângă Constanța: Viitorul – FC Botoșani 1-0, prin golul marcat de francezul Lyes Houri (min. 26). Moldovenilor le era suficient un rezultat de egalitate pentru a-și atinge obiectivul.

În celălalt meci din această ecuație: AFC Hermannstadt – AFC Politehnica Iași 2-0.

Sezonul regulat se va încheia luni, prin meciul CSU Craiova – Astra Giurgiu. Ambele echipe sunt calificate în play-off, acum miza o reprezintă punctele puse în joc, pentru o „zestre” cât mai bună în faza decisivă a campionatului.

Față de campionatul trecut, o singură modificare în componența play-off-ului: a ieșit Poli Iași, a intrat Sepsi Sf. Gheorghe.

Căpitanul Viitorului Constanța este Ianis Hagi (20 de ani de ani), fiul antrenorului Gheorghe Hagi (54 de ani).

Bătălia va fi reluată de săptămâna viitoare, cu punctajele înjumătățite. Situația de la care va porni play-off-ul:

  1. CFR Cluj …………….. 54 ….. 27
  2. FCSB …………………. 49 ….. 25
  3. CSU Craiova ………… 45 ….. 23
  4. Astra Giurgiu ……….. 39 ….. 20
  5. Viitorul Constanța ….. 38 ….. 19
  6. Sepsi Sf. Gheorghe … 37 ….. 19

După rezultatul meciului de luni, CSU Craiova și Astra Giurgiu își mai pot adăuga cel mult câte un punct în clasamentul play-off-ului (cel cu punctajul înjumătățit).

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.