Acasă News Guvernul a intrat cu capul în zidul propriei imbecilități! Glorioasa "ordonanță a...

Guvernul a intrat cu capul în zidul propriei imbecilități! Glorioasa „ordonanță a lăcomiei” va fi aruncată la coș. „Taxa pe lăcomie” rămâne doar un exercițiu de propagandă

Imbecila Ordonanță 114 a dus la tensiuni majore în societate, care au ajuns și în coaliția de guvernare. Relațiile dintre PSD și ALDE sunt, în acest moment, extrem de tensionate, așa cum nu au mai fost niciodată în cei doi ani de guvernare comună.

Și UDMR a pus în vedere PSD că nu va vota bugetul pe 2019 dacă va fi menținută infama Ordonanță 114.

Tenisuni teribile există și în interiorul PSD. Multiplele prevederil nocive ale acestei ordonanțe de urgență au dus partidul în pragul imploziei, din cauza urmărilor pe care parlamentarii și primarii PSD sunt nevoiți să le înfrunte, în relația cu diversele categorii sociale (bugetari, oameni de afaceri, economia privată).

Chiar și Dan Voiculescu, aliat tradițional al PSD, a mârâit în privința Ordonanței 114, transmițând reproșuri concrete în acest sens.

Asaltat din toate părțile, grupul Dragnea-Vâlcov-Teodorovici, cel care taie și spânzură în PSD și în Guvern (Vasilica Dăncilă fiind o simplă marionetă), a decis să renunțe la Ordonanța 114. Vor fi operate „schimbări majore”, care vor desființa practic ordonanța.

Primul efect este acela că și bugetul pe 2019 este în aer. Bugetul se baza pe încasări consistente aduse de măsurile prevăzute în Ordonanța 114.

CITIȚI ȘI:

Prognoză horror: „ordonanța lăcomiei” va crește inflația la 10-12%! Oamenii de afaceri sunt siderați de măsurile iresponsabile ale Guvernului

„Ce face ministrul Justiției e defăimător pentru România! Sunt mândru să-i fiu coleg doamnei Kovesi”

Procuror-șef: „Suntem sub o puternică presiune din partea celor cu influenţă politică, media şi financiară. Într-o zi sunt 5-10 emisiuni TV la care participă oameni cu probleme penale şi intoxică spaţiul public. Din acest peisaj sinistru fac parte şi foşti magistraţi”

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările