Top 3 ticăloși: 1. Dragnea, 2. Iliescu, 3. Voiculescu. Bătaie mare pentru primul loc între Distrugător și Criminal!

2
1360
Ion Iliescu și Liviu Dragnea

Sondajul cu întrebarea „Care a fost cel mai mare ticălos din ultimii 30 de ani?”, derulat pe ziaristii.com, are rezultate spectaculoase.

Pentru prima oară în deceniile post-comuniste, Ion Iliescu este detronat din fruntea ticăloșilor. Creierul bolnav al diversiunilor criminale din decembrie 1989 și al mineriadelor sângeroase din 1990-1991 cade pe locul 2, fiind depășit de un coleg de partid.

Noul lider al ticăloșilor, în viziunea cititorilor ziaristii.com, este Liviu Dragnea, cotat cu 44%, față de cele 37% ale lui Ion Iliescu.

Podiumul este completat de Dan Voiculescu, care-l depășește clar pe Adrian Năstase.

Semnificativ este faptul că pe primele locuri se află tandemul actual din fruntea PSD: Liviu Dragnea (președinte executiv) – Ion Iliescu (președinte de onoare). Sau, atfel spus, conducătorul actual și fondatorul partidului-mafie.

Ei sunt completați de patronul Propagandei PSD, Dan Voiculescu, cel care, prin televiziunile sale abjecte, a infestat mass-media și politica din România ultimilor trei decenii.

Sondajul este deschis, puteți vota în continuare.

VOTAȚI AICI:

2 COMENTARII

 1. Este o intrare de conjunctura in politica a lui Rareș Bogdan.Intrarea in politica este doar pentru spargerea coaliției PSD/ALDE atâta tot.
  Ce m-a deranjat la domnia sa este ca intrând in politica (PNL) s-a afișat cu președintele Iohannis cel care trudind la greu a reușit o performanța incredibila de Cartea Recordurilor sa-și achiziționeze 6 mese dar fără a mânca sau bea, și-a jertfit timpul doar pentru a da meditații.
  Poate unii romani nu stiu probabil ca adopțiile de copii din România după 1989 a fost o mâna cereasca și nu pe bani putini. Cei mai câștigați erau cei care in afara de ștaif erau și vorbitori de limbi străini.
  De aici a început acest business de case și bu ma mira ca și-a achiziționat nu una ci 6(!!!!!!!) case.
  Nu o sa -l cred in veci pe acest președinte care a avut si recurs ( doua) in anulare. Domnule Rareș Bogdan spune-mi dumneata ca văd -zic eu – sunteți om serios care roman din țara asta a avut recurs in anulare( adică justiția noastră este pentru unii pentru alții ciuma.
  Din acestvpunct de vedere am o rugăminte sa nu va mai afișați cu acest președinte ca intrați in derizoriu!
  Bunica mea avea o vorba , maica politica este o c***a așa ca stai cât mai departe ! Avea mare dreptate la ce pilitica fac toate partidele din România!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here