luni, martie 4, 2024
AcasăMass-mediaCozmin Guşă, delir total despre Oreste, Oana şi "trompetele lui Coldea"

Cozmin Guşă, delir total despre Oreste, Oana şi „trompetele lui Coldea”

-

„Aici a fost un lucru neplăcut pentru Realitatea, neplăcut pentru mine, neplăcut pentru Rareş. A rămas ceea ce Rareş a mărturisit public, apropo de independenţa lui editorială, a rămas faptul că trompetele lui Coldea nu mai sunt invitate. Şi aici n-aş vrea să fiu atât de nedelicat să-i nominalizez, pentru că sunt jurnalişti care lucrează, lumea o să-i deducă din faptul că nu o să mai fie invitaţi la <<Jocuri de putere>>. Eu am avut o şarjă prin 2009, în campania electorală, în care am identificat jurnalişti ofiţeri acoperiţi.

Dacă eşti invitat, îţi spui părerea ta, nu părerea comandată de unul ca şi Coldea, atât de ahtiat după jocurile de putere. Cel puţin cu Oreste şi cu Oana Stănciulescu lucrurile, din punct de vedere public, s-au lămurit. Au apărut jurnalişti care au identificat problemele pentru care Oreste nu a mai fost primit la Realitatea. Despre Oana Stănciulescu discuţia e mai soft. Ea a venit la Realitatea de la Antena 3, iar săptămâna trecută au apărut nişte ştiri că ar fi angajată a trustului lui Bogdan Chiriac, care în niciun caz nu este într-o linie corespondentă Realitatea TV sau realitatea.net. Cred că toată lumea s-a lămurit. Dacă o să mai apară şi informaţia cu Oana Stănciulescu şi Avocatul Poporului, toată lumea o să înţeleagă care a fost motivaţia pentru care conducerea redacţională a decis ca Oana Stănciulescu să nu mai fie invitată”, a declarat Cozmin Guşă pentru stiripesurse.ro.

Declaraţia e un ghiveci toxin plin de confuzie, fracturi de logică şi amestec securistic între adevăr şi minciună. Nici de data asta, patronul Realităţii TV nu nominalizează cine sunt exact „trompetele lui Coldea”, lăsând „lumea să-i deducă”. Dar despre Oreste Teodorescu, de exemplu, care nu mai e invitatul lui Rareş Bogdan, spune că motivul interzicerii sale e altul („Au apărut jurnalişti care au identificat problemele pentru care Oreste nu a mai fost primit la Realitatea”). Deci nu pentru că e „trompeta lui Coldea” nu mai e invitat…

- Advertisement -

Apoi, despre Oana Stănciulescu spune ba că e angajata lui Bogdan Chirieac (la care Guşă a fost invitat recent ca la el acasă, pentru un interviu de casă!), ba-i aruncă în cap o „şopârlă” securistică despre legături numai de el ştiute cu Avocatul Poporului.

Apoi, Laurenţiu Ciocăzanu a fost invitat la emisiunea de revenire a lui Rareş Bogdan, dar a refuzat din solidaritate cu Grigore Cartianu. Deci, dacă a fost invitat – şi ştim acum că Guşă „vămuieşte” invitaţii -, înseamnă că a avut acceptul lui Guşă. Cum rămâne atunci cu „trompeta lui Coldea”?

Cât îl priveşte pe Grigore Cartianu, el l-a atacat puternic pe Cozmin Guşă pentru cenzurarea politică a Realităţii TV pe gustul lui Dragnea şi Tăriceanu, luîndu-i apărarea lui Rareş Bogdan. Se înţelege, prin ricoşeu, că Rareş Bogdan însuşi e „trompeta lui Coldea”!

- Advertisement -

Probabil că nici Guşă însuşi nu mai înţelege ce spune.

 

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. Da, asa o ducem de cand ne stim! Cu invaluiri, cu zvonistici, cu fraze decorative, stufoase, dar care nu spun nimic…Atata diplomatie si intorsaturi, pana ne-om trezi si fara Transilvania si fara EU, fereasca Dumnezeu de mai rau…Depindem de elemente din fosta securitate care avea factiunile ei si ai caror oameni au ramas si astazi infatuati, ei cred ca le stiu pe toate inclusiv ca stiu ei ce e mai bine pentru Romania….asa ca noi, muritorii de rand, ne putem trezi cu cine stie ce pui de pupaza pe cap, ca scoala securistica stie sa inventeze motivatii alambicate pentru orice magarie facuta de retelele ei cu oameni de facturi dubioase.

  2. Gușă este un amețit! Se știe foarte bine de toată lumea de unde și cum a aparut ACEST GUȘĂ! Probabil el a cochetat cu serviciile și aruncă cu pietre! Dar lucrurile vor ieși la suprafață!

  3. E clar că domnul Gușă ne minte. Încearcă s-o facă cu elegnță, dar neîndemânatic și scremut, pentru că nu se înțelege nimc din toată perorația absurdă a domniei sale. E clar că s-a încercat eliminarea lui Rareș Bogdan, lovind în colaboratorii săi de suflet. Prima informație ne-a venit chiar de la Rareș care a spus că directorul editorial Edward Pastia a hotărât interzicerea în platoul Realității TV a lui Oreste Teodorescu și a Oanei Stănciulescu. Apoi domnul Gușă ne-a spus că decizia aceasta îi aparține în exclusivitate, scoțându-l din ecuație pe Edi (cum îl alintă el pe acest Pastia) și asumându-și toată răspunderea pentru scandalul creeat. În cele două zile în care domnul Rareș Bogdan a fost suspendat, și-au dat seama că se prăbușesc în audiență și că nu e deloc așa cum a afirmat tonomatul Denise Rifai că Rareș Bogdan nu este Realitatea TV. Ei bine, Rareș Bogdan ESTE Realitatea TV și cele 4 ore de emisiune ale lui țin toată șandramaua RTV. Drept urmare, a avut loc acea discuție de negociere dintre domnul Gușă și domnul Rareș Bogdan în urma căreia cel din urmă a revenit în platoul RTV cu o soluție de compromis care nu-i face cinste deloc.
    Adevărul îl vom afla numai dacă acesta va fi spus până la capăt, adică dacă domnul Oreste va vorbi deschis despre acest subiect și nu numai el, căci pentru a-și păstra credibilitatea, trebuie să spună adevărul complet și domnul Rareș Bogdan.
    Oricum, îndoiala planează acum asupra RTV și asupra lui Rareș Bogdan, iar Realitatea TV nu mai este ceea ce a fost până la acest scandal mediatic fără precedent în presa românească. Încrederea poporului român în singurul post care-i reprezenta interesele a fost puternic zdruncinată, dar ce mai contează un par la un car de oale sparte?
    Ciste domnului Laurențiu Ciocăzanu pentru verticalitate, onestitate și solidaritate cu domnul Cartianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -