Grindeanu despre pescuitul „la știuci” cu Dragnea, la Belina: „A insistat să mă duc. Mi-a plăcut, a fost o chestie relaxată”

4
977
Belina 2017: Sorin Grindeanu - Liviu Dragnea

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat duminică, la Prima TV, că partida de pescuit pe lacul Belina, din martie 2017, împreună cu Liviu Dragnea și cu Marcel Ciolacu, este ”una dintre puținele experiențe mai plăcute” din amintirile pe care le are cu fostul său șef de partid.

Grindeanu a mai spus că PSD nu se va întoarce la abordările din perioada când era condus de Dragnea. Unele lucruri erau “extrem de greşite”, spune Grindeanu, care timp de 6 luni (ianuarie – iunie 2017) a girat, ca prim-ministru, o parte din acele lucruri „extrem de greșite”.

În emisiunea „Insider Politic” de la Prima TV, citată de News.ro, Sorin Grindeanu a fost întrebat dacă va accepta o invitaţie la o partidă de pescuit din partea lui Liviu Dragnea, după ce fostul lider PSD va ieşi din închisoare.

Replica lui Grindeanu:

 • „Ştiţi că e celebră poza cu ştiuca. Era un weekend atunci şi eram în Bucureşti. Marcel Ciolacu cu Liviu Dragnea erau la pescuit şi insistau să mă duc. M-am dus. Eu nu sunt pescar. Se vedea inclusiv după cum eram îmbrăcat, nu sunt pescar, din păcate.”
 • „Mi-a plăcut acea experienţă. Era pentru prima dată când pescuiam la ştiucă. E adevărat ce a scris Liviu Dragnea, că m-a învăţat cum se pescuieşte ştiuca. Ştiţi, e poate una din puţinele experienţe altcumva, mai plăcută, din amintirile pe care le am cu Liviu Dragnea.”
 • „A fost chiar o chestie cât se poate de deschisă, relaxată şi nu am o amintire proastă, rea despre acea experienţă.”
 • „Nu am ştiut că apar acele poze. Pe drumul de întoarcere spre Bucureşti, eram în maşină cu Marcel şi mă sunase soţia. Zice: «Ce faci?». «Am fost undeva în sudul României». «Ştiu exact unde ai fost, că eşti pe toate televizoarele».”

Grindeanu spune că, tot atunci, i-a lansat o contra-provocare lui Dragnea: să-l înveţe să schieze. Dar liderul PSD nu a acceptat.

Belina 2017: Dragnea și Grindeanu la undițe, Ciolacu la vâsle

„Unele abordări din perioada Dragnea au fost extrem de greșite”

Sorin Grindeanu a mai fost întrebat dacă el crede că Liviu Dragnea, după ce iese din închisoare, va fi interesat să rupă PSD-ul.

“Mi-e greu să vă răspund la această întrebare. Asta depinde foarte mult de cum se gândeşte la viitor domnul Dragnea, depinde de el. PSD-ul a intrat într-o altă logică, şi lucrul ăsta se vede. PSD-ul a intrat într-o altă abordare sau are altă abordare faţă de acea perioadă. PSD-ul nu se mai întoarce la abordările – unele dintre ele, extrem de greşite – din acea perioadă”, a spus prim-vicepreşedintele PSD.

Acesta regretă că Dragnea se află după gratii. „Îmi pare rău în primul rând pentru experienţa prin care a trecut în aceşti doi ani – că, iată, sunt doi ani -, nu doresc la nimeni aşa ceva, indiferent de adversari politici, prieteni politici”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Lazarus a mințit! A fost internat cu Covid, iar acum se află în izolare la domiciliu. „Stau cu Miliția la ușă!”

* La o zi după Ion Dichiseanu, a murit un alt mare actor: Bogdan Caragea, consăteanul lui Grigore Cartianu

* Sinecură și pentru Carmen Dan: a fost angajată la Uniunea Notarilor Publici din România! Bani mulți, muncă puțină

Și soțul Vioricăi Dăncilă a prins o sinecură la stat! Familie de consilieri: el la Transgaz, ea la BNR, fiul la Curtea de Conturi

* Caracatița Firea: funcționari ai Primăriei Capitalei și notari au “prăduit” 45 de apartamente ale statului în centrul orașului. DNA i-a săltat pe toți

Tehnici mafiote: Dragnea a lăsat un plic cu 40.000 de euro pe bancheta din spate a mașinii, pentru aranjorul întâlnirii cu Trump

* Rechizitoriul DNA: Meleșcanu a fost complicele lui Dragnea în numirea ilegală a unui consul pentru 45.000 de euro

* Chirieac își apără finanțatorul: „E un dosar aberant. PSD a plătit cinstit 250.000 $ pentru vizita lui Dragnea în SUA”

Vanghelie, 11 ani și 8 luni de închisoare! Trebuie să returneze 15 milioane de euro, „rodul” luării de mită și al abuzului în serviciu

* Gigi Becali și-a pus antrenor după un singur criteriu: telefonul de la FCSB l-a găsit pe Todoran la mănăstire, „la duhovnic”! Dacă s-ar fi aflat la stadion, nu era bun

4 COMENTARII

 1. Din prima clipă în care l-am văzut și auzit, acest Grindeanu ne-a provocat ooo… SCÂRBĂ-APROAPE-FIZICĂ (!!!!!!!!): un soi deee… AVORTON, cu un caracter INFECT, o SECĂTURĂ, CARAGHIOASĂ dar PERICULOASĂ, un… ȘARPE ALUNECOS!

 2. „A insistat să mă duc” auzi la el, iar ne aburești.
  Păi ce mă știucă vrei să te și credem când toată lumea stia că executai „întocmai și la timp” ordinele flaușatului în zeghe?
  Coloana ta vertebrală este la fel ca unei știuci.

 3. Mi-a fost mila de individul asta la inceput, care a acceptat, de dragul parvenirii, sa fie marioneta cioflingarului (ma rog, prima marioneta a dioflingarului, istoria ne-a aratat).

  Acum clovnul asta patetic inspira sila caci se comporta ca si cand nici marioneta si nici sinecurist nu ar fi fost.

  Zilele astea vedem clar ca buna ziua ceea ce doar banuiam, anume ca, desi dintaiul papusar si carmaci e la pastrare, marionetele continua jocul in continuare … grindeanu, analfabeta dancila, analfabetul #combinizoane ciolacu, cel care face un titlu de glorie din a fi tinut in mana vasla marelui carmaci.

  … Ca pe vremea pcr si a lui ceausescu, dar cu alt papusar si alte marionete…

  psd = pcr = #ciumarosie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here