Gigi Becali, amenințări mafiote în direct: „Bă, un singur ordin dau și dispari! Nu mai sufli! Am structuri de făcut liniște, înțelegi?”

3
3359
Gigi Becali

Gigi Becali, patronul clubului FCSB (locul 2 în campionatul de fotbal care tocmai se încheie), l-a amenințat în stil mafiot, joi dimineața, pe liderul galeriei acestei formații, Gheorghe Mustață. Latifundiarul din Pipera l-a avertizat că e suficient să dea un ordin ca acesta să dispară de tot și să nu mai sufle.

Atât Gigi Becali, cât și Gheorghe Mustață au trăit experiența pușcăriei.

Între cele 3 condamnări pe care le are la activ latifundiarul din Pipera, una vizează sechestrarea de persoane.

Mustață are o condamnare definitivă pentru tentativă de omor și șantaj pentru taxe de protecție și o altă condamnare pentru o altă tentativă de omor.

Becali e furios că, la ultima etapă de campionat (FCSB a terminat iar pe locul 2, după CFR Cluj), galeria condusă de Mustață a afișat mesaje în care cerea plecarea managerului general Mihai Stoica (și el cu pușcărie la activ) și contesta numirea lui Șumudică în postul de antrenor.

Răbufnirea din partea lui Becali a venit joi, la Pro X: „Amenință Mustață? Păi, bă, să-ți spun ceva! Eu am luat-o cu credința, cu Hristos, dar eu și lucrurile lumești le am puse la punct! Dacă vreau eu să-l liniștesc pe Mustață, nu pot? Eu am toate structurile, la mine e totul calculat, un singur ordin dau și dispare tot de acolo!“.

Latifundiarul ar da ordin să dispară Mustață, dar se teme că înfundă iar pușcăria

Bogătașul, care de pe urma clubului a câștigat circa 200 de milioane de euro, spune însă că are o reținere să dea ordin să dispară Mustață: se teme să nu ajungă iar după gratii.

„Dar eu nu mai vreau să fac așa ceva, că după aia fac pușcărie eu, și eu nu mai vreau asta! Atunci iau «Miliția»! Dacă dădeam un ordin, imediat dispăreau de acolo! Cui spargi tu capul, măi, Mustață? Ai ceva la cap? Dacă dau un ordin, nici nu mai sufli, mă! Dar nu mai vreau să dau ordine. Nu dorm pe ureche eu, stau cu ochii deschiși la toate. Nu numai la Biserică – și la lume! Pot să fac și singur, dar nu vreau. Pot, dar nu fac!“.

Ideea de a apela la metode interlope ca să lichideze opoziția îi dă însă târcoale lui Becali: „Am structuri de făcut liniște, înțelegi? Am bodyguarzi! Dar eu apelez numai și numai la «Miliție» și la jandarmi. De Mustață îmi e milă. Când era la pușcărie, îi dădeam bani în fiecare lună, 1.000 de euro… trimiteam bani și la familie. Dacă îmi pun mintea cu el, înfundă pușcăria ani de zile! Și el vine împotriva mea?!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Rechizitoriu DNA: Dragnea a promis că România va cumpăra armament de 3,5 miliarde de dolari pe an, timp de 4 ani, dacă SUA îl lasă să încalece țara. Comisionul lui Burci: 25-51 de milioane de dolari

* Tăriceanu și-a angajat ca avocați doi foști „siniștri ai Justiției”: condamnatul Tudor Chiuariu și coruptofilul Tudorel Toader – oamenii pușcăriașului Relu Fenechiu

* Decizie istorică a CJUE: Curtea Constituțională nu mai e stat în stat! Un judecător poate anula deciziile CCR și chiar legi votate de Parlament. Bonus: desființarea Secției Speciale e perfect justificată!

* VIDEO. „Femeia cu bolovanul” revine, după exact două luni, și sparge geamurile de la studioul Mirelei Vaida! Miroase tot mai mult a regie

* VIDEO. Oana Lovin, ridiculizată de câțiva copii cu mască. Anarhista i-a jignit pe trecători: „Cretinule! Papagalule! Oaie bleagă!”

* VIDEO. „Lazarus n-a murit!” Primele imagini cu anarhistul șoșocar pe patul de spital, după un test Covid pozitiv

* Șeful Agenției Ariilor Protejate Bihor, prins la braconaj! Fusese numit pe furiș și fără concurs de Guvernul Dăncilă, deși era deja condamnat pentru furt silvic pe când era pădurar

* Vanghelie, 11 ani și 8 luni de închisoare! Trebuie să returneze 15 milioane de euro, „rodul” luării de mită și al abuzului în serviciu

* Țeapă colosală luată de Olăroiu în China comunistă! „Am trăit o mare minciună”. I-au furat 10 milioane de dolari, deși i-a făcut campioni

* „O să vă omorâm pe toți!“ Talibanii amenință că-i vor ucide pe cei 300.000 de afgani care au lucrat cu NATO

3 COMENTARII

  1. OM-de-GROTĂ se crede iarăși MARE-și-TARE: poate că ar trebui să i se dea din nou (URGENT!) prilejul săăă… mai scrie niște cărți la „facultate”, daaaaaaa?!!!

    Așaaa…, poate că ar avea și F.C.S.B. vreo șansă să mai ia titlul din când în când…
    (Zicem și noi…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here