FOTO+VIDEO. Două infirmiere de la Spitalul Bagdasar Arseni „mânjesc pereții cu mopuri jegoase”

3
1877

Deputatul Emanuel Ungureanu (USR) a devenit spaima spitalelor din România. Mai exact, a conducătorilor de spitale. De data asta, el a surprins modul în care  se face curat la Spitalul „Bagdasar Arseni” din București: cu mopul murdar plimbat pe dușumea, apoi pe pereți, până sus, la tavan!

„Infirmierele mânjesc pereții cu mopuri jegoase, după ce au întins mizeria și pe culoare. Cu aceleași instrumente infecte se face așa-zisa curățenie și prin saloane”, scrie Emanuel Ungureanu pe Facebook, unde adaugă două poze și un filmuleț.

Potrivit deputatului USR, conducerea spitalului neagă orice responsabilitate „pentru mopul jegos care umblă pe pereți de unul singur”, susținând că de vină ar fi o firmă de curățenie. Care, probabil, s-a angajat singură.

VIDEO: Imaginile filmate de un pacient la „Bagdasar Arseni”

Textul lui Emanuel Ungureanu

„NIMIC ȘOCANT!

Imagini obișnuite din Spitalul «Bagdasar Arseni» din București!

Angajatele pentru curățenie mânjesc pereții cu mopuri jegoase, după ce au întins mizeria și pe culoare.

Cu aceleași instrumente infecte se face așa-zisa curățenie și prin saloane.

Este imperios necesar ca Ministerul Sănătății să mobilizeze urgent resursele necesare pentru ca în spitalele României să fie instruite infirmierele, angajații pentru curățenie, cu reguli de igienă draconice.

Jegul gros pe care l-am documentat în vizitele neanunțate prin zeci de spitale românești, în acești ultimi 3 ani, dovedește că foarte multe infirmiere sau/și angajați pentru curățenie ori nu știu cu ce să facă curățenie, ori nu au cu ce, ori nu știu cum, ori nu contează pentru că s-au angajat pe pile, ori toate la un loc…

O singură veste bună azi: cetățeanul care mi-a trimis imaginile nu a mai suportat jegul și bătaia de joc!

Trebuie să ne educăm, pentru că și MIZERIA ucide în spitalele României, nu doar incompetența și corupția!

UPDATE! Conducerea Spitalului neagă orice responsabilitate pentru mopul jegos care umblă pe pereți de unul singur…

De vină ar fi o firmă de curățenie, contractată de spital, ale cărei infirmiere au făcut ce trebuie, așa se șterg pereții…

Nu am cuvinte, dar aștept raportul DSP București în acest caz!”

Lucrează fetele, lucrează…

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Sa nu ne mire, am stat internat la infectioase, cu un copilas si am observat ca mopul folosit la baie era acelasi cu care spalau in camere. Si atentie, la baile unei sectii de infectioase, unde pot fi bacterii foarte puternice. Este o bataie de joc in spitalele romanesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here