joi, mai 30, 2024
AcasăNewsFotbalist devorat de rechini

Fotbalist devorat de rechini

-

Fotbalistul australian Eric Birighitti (21 de ani), din orașul Perth, a fost găsit devorat de rechini, pe coasta vestică a Australiei, la cinci zile după ce dispariţia sa fusese anunţată la poliţie.

Fotbalistul se afla pe niște stânci când a fost luat de un val şi tras în larg de curenții puternici, în ciuda încercărilor unui salvamar de a ajunge la el.

Ulterior, două persoane – tată şi fiică – au anunţat că au fost martorii unor atacuri ale rechinilor, în zona respectivă.

- Advertisement -

Iniţial s-a crezut că prada rechinilor este Gary Johnson (57 de ani), un surfer experimentat, care dispăruse după atacul violent al unui rechin alb în zona Twilight Beach, vestul Australiei, la doar 115 metri de plajă.

Gary Johnson, surferul mâncat de rechini

Autoritățile au stabilit că atât fotbalistul Eric Birighitti, cât și surferul Gary Johnson au fost omorâți de rechini. Scafandrii au recuperat trupurile hăcuite ale celor doi sportivi.

Cadavrul lui Birighitti a fost descoperit atunci când mai mulţi rechini îl atacau, încercând să-l sfâșie.

- Advertisement -

Eric Birighitti era considerat un fotbalist de perspectivă. El a făcut parte dintr-o generaţie de excepţie a echipei colegiului Hastings din Nebraska (SUA), care a câştigat titlul în 2016. Birighitti a pasat pentru golul victoriei în meciul decisiv. Ulterior s-a transferat la formația St Thomas Aquinas din New York.

Zonele în care rechinii au produs cele mai multe atacuri 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -