Acasă News CTP crede că Spitalul Floreasca e caz de DNA. "Cu trei coaste...

CTP crede că Spitalul Floreasca e caz de DNA. „Cu trei coaste rupte, Chițoiu ar fi trebuit să iasă în ghips!”

Cristian Tudor Popescu (CTP) cere ca insituțiile statului român să intervină la Spitalul Floreasca și să ancheteze modul în care a fost stabilit diagnosticul fostului ministru Daniel Chițoiu (ALDE): trei coaste rupte și fractură de stern. Publicistul sugerează că e un diagnostic fals, pe bază de corupție.

CTP remarcă două ciudățenii în comportamentul lui Chițoiu: mișcările sprintene imediat după accident (pe 26 decembrie) și forma fizică bună a acestuia la ieșirea din spital (pe 2 ianuarie) și la audierea de la Parchetul Argeș (pe 9 ianuarie). Niciun semn că fostul ministru, actual secretar general al ALDE, ar fi avut rupte coastele și sternul.

În ziua a doua de Crăciun, la Zamfirești, județul Argeș (pe Dealul Negru), mașina condusă de Daniel Chițoiu (52 de ani) a pătruns pe contrasens și a ciocnit frontal mașina în care se aflau trei persoane, dintre care două – soț și soție – au murit (un bărbat de 82 de ani și o femeie de 73 de ani), iar a treia a fost rănită (o femeie de 71 de ani).

Suspiciunile lui Cristian Tudor Popescu

  • „De ce nu se sesizează DNA, instituțiile abilitate? Acest ins era pe picioare liniștit, de acolo s-a întins pe targă, unde era bine-mersi. Intră pe targa, acolo ne spun marii medici că are trei coaste rupte și fractură de stern. Am avut și eu o coastă fisurată – știți ce durere? Nici nu poți să respiri, darmite trei coaste rupte, fractură de stern… Ar fi trebuit să iasă în ghips.”
  • „De ce nu investighează nimeni? De ce nu este dus la o tomografie? Bineînțeles, nu la Floreasca. Cu Poliția lângă el, să vedem cum arată coastele rupte. Își permit medicii de la Floreasca să arunce gogoși în fruntea noastră?”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările