marți, martie 5, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaFalsuri grosolane la "referendumurile" lui Putin. "Toate buletinele din secțiile de votare...

Falsuri grosolane la „referendumurile” lui Putin. „Toate buletinele din secțiile de votare erau absolut goale, ceea ce înseamnă că toate datele au fost pur și simplu «luate din tavan»”

-

Gafă monumentală făcută de invadatorii ruși la așa-zisele referendumuri de anexare a teritoriilor ocupate din Ucraina. Deși s-au lăudat că au primit sprijin chiar și de 100% în unele zone în care au organizat falsul scrutin, buletinele vărsate din saci pe mese pentru a fi numărate s-au dovedit a fi practic goale! Adică, nu le-a completat nimeni. Ocupanții au distribuit și fotografii menite să ateste „transparența” lor în privința procesului de votare, dându-și involuntar hoția pe față.

Din imaginile prezentate de site-ul Obozrevatel.com se poate observa foarte bine că nu sunt trecute niciun fel de date în documente și nici nu sunt bifate în vreun anume fel pătrățele corespunzătoare cu „Da” sau „Nu” pentru decizia de alipire la Rusia a regiunilor Lugansk, Donețk, Zaporojie și Herson.

Pozele incontestabile arată un lucru cert: rușii au creat din pix toate procentele în favoarea aderării acestor zone la Federația putinistă!

Jurnaliștii de la site-ul Obozrevatel.com dau în vileag ceea ce se anticipa/știa de fapt în legătură cu referendumurile mizerabile ale Moscovei. De altfel, președintele Volodimir Zelenski a avertizat în repetate rânduri asupra faptului că Rusia realizează fake-uri ordinare de capturare a teritoriilor din statul invadat, luându-le cu forța pentru a le declara apoi ca fiind proprietatea lor de drept.

- Advertisement -

„Rușii, în cooperare cu colaboratorii locali, nu au reușit să organizeze referendumuri false pentru a nu se face de rușine” 

Indicatori fictivi supraestimați. „Propaganda inamicului a început să publice rezultatele «votului» în seara zilei de marți, 27 septembrie. Ocupanții, așa cum era de așteptat, au supraestimat pe cât posibil indicatorii fictivi. Invadatorii susțin că cel mai mare sprijin pentru aderarea Rusiei a fost înregistrat în regiunile Lugansk și Donețk, unde au înregistrat cifre de 98,42% și, respectiv, 99,23%.”

Cifre mai „modeste” în Herson. „În regiunea Zaporojie, așa cum încearcă să convingă rușii, aderarea țării agresoare a fost susținută de 93,11% dintre locuitori. În ceea ce privește regiunea Herson, unde ucrainenii din primele zile ale unei invazii la scară largă s-au opus bandiților înarmați, ocupanții au decis să publice cifre mai «modeste» – 87,05%.”

- Advertisement -

Date luate „din tavan”. „Adevărat, rușii, în cooperare cu colaboratorii locali, nu au reușit să organizeze referendumuri false pentru a nu se face de rușine. Astfel, fotografiile distribuite de propagandiști arată clar «onestitatea și transparența» acestui așa-zis vot – toate buletinele din secțiile de votare erau absolut goale, ceea ce înseamnă că toate datele au fost pur și simplu luate «din tavan».”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Rușii s-au bucurat degeaba: Giorgia Meloni asigură Ucraina de „sprijinul loial” al Guvernului său în lupta „pentru cauza libertăţii poporului ucrainean“

* General ucrainean: „Planul lichidării fizice a lui Putin este deja pregătit. Pot fi folosite mai multe scenarii, fiindcă este un pericol pentru întreaga lume”

* Din „motive de securitate”, MAE le-a refuzat viza de intrare în România celor 14 „jurnaliști” de la Russia Today ascunși în delegația oficială! Moscova are o veche tradiție în a „deghiza” agenți KGB sau GRU în ziariști

* VIDEO. Nebunie în Rusia: șeful unui centru de recrutare – ucis de un tânăr care refuza să meargă pe front! Recruții se bat cu polițiștii și-i cheamă să meargă cu ei la moarte. În Moscova sunt arestate și femeile din stațiile de autobuz

* Lista rușinii: cele 8 țări care s-au angajat să-l ajute pe Putin să anexeze 4 regiuni, în urma unor pseudo-referendumuri

* VIDEO. Iohannis în corzi. Drulă: USR a sesizat Oficiul European de luptă antifraudă și alte 5 instituții din țară și ale UE cu privire la licitația prin care Poliția a cumpărat 600 de BMW-uri de la prietenul președintelui

* Bătaia de joc a lui Rafila&PSD față de PNRR: pentru 2.250 de cabinete ale medicilor de familie a fost alocat un singur consilier, care și-a luat concediu în perioada de depunere a proiectelor!

* Culmea tupeului: partidul mega-datornicului Dan Voiculescu strânge semnături pentru confiscarea averilor ilicite!

* Rareș Bogdan joacă golf cu Ponta. Pentru Turcescu, ex-PSD-istul nu mai „minte cum respiră”, ci e „Victor”

* VIDEO. Bătaie de mahala între Reghecampf și Prodanca (încă soți). Penibili și când își declarau iubire gheboasă la TV, și când își dau pumni în stradă

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -