sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăPoliticăEXCLUSIV. Dragnea a dirijat-o pe Dăncilă din străinătate, pe tot parcursul zilei...

EXCLUSIV. Dragnea a dirijat-o pe Dăncilă din străinătate, pe tot parcursul zilei de joi, în „războiul nervilor” cu Iohannis. „Curea de transmisie” a fost Darius Vâlcov

-

Liviu Dragnea, aflat în vacanță în străinătate din 2 ianuarie, a ținut legătura cu Viorica Dăncilă aproape în fiecare zi, susțin surse credibile din PSD.

Dialogul, purtat prin mijloace electronice de comunicație, dar şi prin intermediul consilierului guvernamental Darius Vâlcov, s-a întețit în cursul zilei de joi, când au existat câteva momente tensionate.

Dragnea a sfătuit-o pe Dăncilă să întârzie la maximum două acțiuni:

- Advertisement -
  1. trimiterea invitațiilor, inclusiv cea destinată lui Klaus Iohannis, astfel încât acesta să nu mai aibă timp să reacționeze;
  2. comunicarea programului oficial de la Ateneul Român, astfel încât Iohannis să nu ştie care demnitari țin discursuri, iar când va afla că nu se numără printre ei, să nu mai aibă timp de a întoarce situația în favoarea sa.

Viorica Dăncilă, cu aparatul ei guvernamental controlat total de Dragnea, a făcut exact cum i-a spus acesta. Aşa se explică faptul că:

  1. invitațiile au ajuns la destinatari miercuri, 9 ianuarie, cu doar o zi înaintea festivității;
  2. programul oficial a fost făcut public joi dimineața, chiar în ziua ceremoniei de la Ateneu.

Reacția lui Klaus Iohannis a fost puternică, dar Dăncilă – sfătuită permanent de Dragnea şi de Vâlcov (aflat la rândul său în legătură cu liderul PSD) – a rezistat aproximativ trei ore.

Liviu Dragnea, aflat – conform aceloraşi surse – în afara Europei, a insista pe lângă Dăncilă să nu accepte ca şeful statului să țină un disurs oficial la Ateneu; singura care va vorbi în numele României să fie ea, conform programului anunțat de dimineață.

- Advertisement -

Viorica Dăncilă a cedat când i-au cerut-o imperativ câțiva demnitari europeni, inclusiv socialişti, inclusiv dintre cei care aveau să fie prezenți seara la Ateneu. Aşa s-a ajuns la situația ca seara să fie deschisă prin discursul preşedintelui României.

Tot Dragnea a schimbat însă planul, spunându-i premierului-marionetă să-i introducă pe lista vorbitorilor pe Călin Popescu Tăriceanu (preşedintele Senatului) şi pe Florin Iordache („vcele” Camerei Deputaților), iar ea să vorbească ultima, după cei trei lideri europeni (inițial era programată prima).

CITIȚI ȘI:

CE MIZERIE! Nepotismul de Videle, adus la Ateneu: FIUL şi NORA lui Dăncilă le suflă în ceafă lui Iohannis, Tajani, Tusk şi Juncker! Pe aproape e şi infractorul Severin

Mesaj de țață al Vioricăi Dăncilă în fața liderilor europeni: Eu reprezint România, nu Iohannis!

Licitația pentru corvete se îneacă în suspiciuni de HOȚIE! Dosar penal, scandal internațional. Dragnea nu e străin de combinație

VIDEO. Mesaj dur al SUA: renunţaţi la AMNISTIE, altfel veţi rămâne fără bani şi veţi arunca România în braţele Rusiei!

I-am prins pe cei patru asasini ai lui Dragnea! Erau cazați la Athénée Palace şi făceau semne insistente cu mâna. De frica lor a fugit şeful PSD departe de țară!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Din surse incredibil de credibile am aflat că Soros a ținut permanent legătura cu Cartianu, căruia i-a transmis încontinuu indicații detaliate despre cum să comenteze evenimentele de joi și vineri de la București.

    După aceleași surse, Soros era totuși nemulțumit de cheltuielile implicate, el fiind nevoit să vorbească de aproape 2 dolari, fiindcă nu i-a reușit să sune cu taxă inversă.

    Hai, nea Cartianu, zi-le și matale mai credibil pe alea cu … sursele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -