Efectul „coronavirus”. Dan Barna schimbă macazul: prioritară e instalarea unui guvern stabil, nu alegerile anticipate!

4
2298
Dan Barna, USR
Dan Barna

Președintele USR, Dan Barna, a făcut o schimbare spectaculoasă, duminică, în ziua primelor măsuri severe luate de Guvernul Orban pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului.

Dan Barna a îndemnat partidele parlamentare să voteze Guvernul Cîțu, pentru că în acest moment prioritatea o constituie „un guvern stabil, cu puteri depline, care să poată să gestioneze cu responsabilitate și autoritate situația generată de răspândirea coronavirusului”.

Liderul USR consimte, astfel, la îndepărtarea de unul dintre obiectivele prioritare din ultimele luni: declanșarea alegerilor anticipate. Învestirea Guvernului Cîțu ne apropie și mai mult de alegeri parlamentare la termen (în luna decembrie).

Mesajul lui Dan Barna

„România are nevoie de un guvern stabil”

„Suprapunerea unei crize politice peste o iminentă criză de sănătate publică riscă să reducă la cote periculoase încrederea cetățenilor în stat.

Trebuie să punem rapid punct crizei politice, instalând un guvern cu puteri depline, care să poată să gestioneze cu responsabilitate și autoritate situația generată de răspândirea coronavirusului. Aceasta este astăzi preocuparea principală a fiecărui român.

Da, avem în continuare rezerve față de unii dintre membrii Cabinetului propus de Florin Cîțu. Da, credem că programul de guvernare poate fi mai bun. Și nu, nu am renunțat la niciunul dintre proiectele noastre.

Însă a fi politician responsabil înseamnă și să ai capacitatea de a înțelege la timp prioritățile cetățenilor. Iar prioritatea numărul 1, astăzi, este sănătatea publică.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

    • Lia, daca ciolacii nu investesc guvernul Catu, se intra si mai clar in logica anticipatelor. La modul cel mai serios, daca guvernul Catu nu trece, cred ca presedintele dizolva parlamentul, si mergem la anticipate de urgenta.

      • Gabriela,sa dea Dumnezeu sa ajungem cat mai repede acolo.Si eu m-am saturat de lasitatea pluseristilor mascata sub tot felul de motive patriotarde !Nicio diferenta de comportament fata de pempeul lui petrov,zici ca sunt „pemepe aripa tanara”..Ziceau ceva de o politica noua? ADIO SI-UN PRAZ VERDE! Pur si simplu le tremura la toti marunteii din politica nadragii la apropierea anticipatelor,asta e tot,restul e abureala !

  1. Pai plusereii neomarxisti de abia intrara in 2016 in Palavrament! Daca nu incheie un mandat intreg, adio pensie speciala!
    Oare ce o mai face botezatul ala cu briciul, ficior de infractor, ex mare psdist in Londonistan – actual pluserist – Ariel maChis? Inca mai plange in buda cu lacrimi de crocodil sau si-a revenit numarand banii furati de tac’su?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.