După ce-a făcut praf Bucureştiul, Firea ar încerca şi cu România. Vrea la prezidenţiale, „ca alternativă” la Dragnea

3
8474
Trandafirii care au înţepat România

Gabriela Firea a spus că este dispusă să candideze oriunde va merge Liviu Dragnea, inclusiv la prezidenţiale, pentru a reprezenta o alternativă a liderului PSD la alegeri, edilul de Capitală subliniind că face acest lucru pentru că preşedintele PSD „îi face viaţa imposibilă” la Bucureşti, potrivit Mediafax.

„Acolo unde va merge domnia sa, având în vedere că îmi face viaţa imposibilă la Bucureşti, voi merge şi eu să arăt o altă faţă, să fiu o alternativă la domnia sa”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3, întrebată fiind din nou dacă va candida la prezidenţiale.

Ce nu spune Firea însă e că tot acest joc de imagine, pe contre cu Liviu Dragnea, are legătură cu altceva: e nevoită să facă spectacol pentru că nu poate pleca din PSD, unde Dragnea e jupân total.

Dacă şi-ar da demisia să meargă la Pro România, de exemplu, ar pierde funcţia de primar (aşa prevede, mai nou, legea). S-o dea Dragnea afară din PSD, nicio afacere. Partidul pierde Primăria Capitalei şi nu e pregătit pentru alegeri anticipate. Şi-atunci, face fiecare ce poate. Dragnea îi taie banii primăriţei sale, iar primăriţa îi face scandal ca să creadă lumea că e altfel decât el.

Adevărata valoare a Gabrielei Firea se măsoară în ce face ca primăriţă. Şi la capitolul ăsta e cam zero barat. Oraşul e praf şi pulbere, din rău în mai rău, cad toate de la conducte RADET la apă potabilă sau trafic rutier. Lista „bubelor” este însă lungă şi cel mai bine a inventariat-o consiliera USR de la Capitală, Ana Ciceală (click pe linkul de mai jos).

Poate cel mai grav lucru dintre toate cele de pe lista Anei Ciceală este faptul că Firea a aruncat nu mai puţin de 562 de milioane de euro în celebrele „companii municipale”, declarate ilegale în justiţiei. 562 de milioane de euro!!! În timp ce oraşul e sufocat, nu are parcări, cartiere întregi rămân fără utilităţi, şcolile sunt sub-finanţate, nu mai vorbim de centura Capitalei rămasă în eterna fază de proiect, de autobuzele turceşti în care rămân bucureştenii blocaţi sau de poluarea criminală.

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Ce n-a văzut Parisul! Oameni blocaţi în autobuzul Otokar trag disperaţi de uşi. „Firea să răspundă!”

Cea mai bună radiografie a primăriţei Capitalei. 562 milioane de euro, tocate prin companiile municipale! „Pleacă, Firea! Mergi la TV și ceartă-te live, zi de zi, cu toți PSD-iștii!

Firea despre Dragnea: „Un ticălos. Un aşa-zis domn fără frică de Dumnezeu”. PSD-iştii joacă tontoroiul pe pielea bucureştenilor

SURSE. Firea a plătit 22 de milioane de euro presei pro-PSD, din banii Primăriei. Cel mai mult au luat Antenele lui Voiculescu

3 COMENTARII

  1. Când o mare parte dintre bucuresteni idi duc traiul de pe o zi pe alta , aceasta vulpiță de Gabriela Firea își bate joc de Capitala și de bucuresteni!!! Da milioane de lei in stânga și in drespta iar bucureștenii suferă din cauza faptului Ca NU s-a făcut NIMIC in mandatul catastrofal al a este individe. Unde sunt INVESTIȚIILE IN INFRASTRUCTURA ?
    NE UMPME CAPUL CU TOT FELUL DE “ REALUZARI PE LA MARGIBEA ORAȘULUI DAR NIMIC IN PRIVINȚA UNOR LUCRĂRI IN ZONA PIEȚEI UNIRII UNDE CIRCULAȚIA ESTE GROAZNICA IN SPECIAL LA PRIMELE ORE ALE DIMINEȚII.
    Cu un astfel de primar in Capitala cocoțată politic NU SE POT FACE LUCRĂRILE DE INVESTIȚII AȘTEPTATE DE BUCURESTENI.
    Speram cu toții ca un alt primar general sa FACĂ LUCRURI CARE SA SE VADĂ ȘI BUCUREȘTENII SA POATĂ PROVI CU OPTIMISM IN VIITOR!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here