Acasă News "Dragii mei liberali, nu mai dați cu atâtea pietre în recent înființatul...

„Dragii mei liberali, nu mai dați cu atâtea pietre în recent înființatul PLUS!”

Mihaela Miroiu, profesoară universitară la SNSPA şi simpatizantă PLUS, a transmis un mesaj pe adresa liberalilor care nu văd cu ochi buni noul partid al lui Dacian Cioloş. Miroiu a fost invitat special, în weekend, la Convenţia Naţională a PLUS, unde le-a transmis membrilor şi simpatizanţilor tinerei formaţiuni un decalog de bune pratici pentru viitorul partidului. Azi, ea a simţit nevoia să ia apărarea PLUS în faţa partenerilor de opoziţie critici cu noua formaţiune a lui Cioloş.

„Dragii mei liberali, încercați să nu mai dați cu atâtea pietre în recent înființatul PLUS. Mai bine învățați ceva din felul în care își fac ei listele electorale. Nu de alta, dar datorăm pe deplin guvernarea și majoritatea actuală modului nesăbuit și iresponsabil în care ați selectat oamenii pentru listele voastre la alegerile trecute (mai precis 61% absenteism). Un picuț de Mea culpa însoțită de o selecție de oameni buni nu vă strică deloc.”, a scris Mihaela Miroiu pe Facebook.

Apelul Mihaelei Miroiu este parţial de înţeles: unii liberali se tem că PLUS va lua din voturile PNL la alegerile europarlamentare din mai anul acesta. Pe de altă parte, alţi lideri ai PNL au salutat apariţia PLUS. Ba chiar i-au luat apărarea lui Cioloş într-un mediu ostil, vezi rezistenţa deputatului PNL Pavel Popescu, la Antena 3, în faţa acuzaţiilor anti-Cioloş şi a atacurilor la persoană suferite pe propria piele (link, mai jos)

CITIŢI ŞI:

Cele 10 sfaturi ale Mihaelei Miroiu pentru PLUS. „Fiți politicienii pe care ați fi vrut să îi aveți și să îi păstrați!”

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

SURPRIZĂ. Stolojan (PNL) îi ia apărarea lui Dacian Cioloş (PLUS), în scandalul cu Securitatea

loading...

1 COMENTARIU

  1. Atunci cind ai fost partener in alianta toxica si contranatura USL , cind ai avut pe listele de parlamentari si europarlamentari sau Presedinti de filiale judetene ca Relu Fenechiu, Norica Nicolae, Daniel Chitoiu, Varujan Vosganian, Dorinel Ursarescu , Daniel Zamfir , Mircea Diaconu…eu as tace si nu as mai arunca cu pietre in PLUS sau in USR .Si as reciti proverbul romanesc :,,Ciinele moare de drum lung si prostul de grija altuia ” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările