Acasă Media Echipa ziaristii.com se întărește cu un jurnalist valoros, onest și experimentat: Emilian...

Echipa ziaristii.com se întărește cu un jurnalist valoros, onest și experimentat: Emilian Isailă

De la lansarea sa, pe 1 Decembrie 2018 (Centenarul Marii Uniri), ziaristii.com a stat pe umerii celor doi fondatori ai săi: Grigore Cartianu (50 de ani) și Laurențiu Ciocăzanu (52 de ani). Proiectul a avut succes de la început: 560.000 de români au citit cel puțin câte un articol de pe ziaristii.com în luna decembrie, peste un milion sunt deja în ianuarie, aducând aproape 5 milioane de vizualizări.

De astăzi, echipa ziaristii.com se întărește! Jurnalistul Emilian Isailă se alătură tinerei platforme de informații quality. Este primul pas din planul de consolidare a redacției, cu scopul de a oferi publicului un flux informațional tot mai consistent, 7 zile din 7, 24 de ore din 24.

Emilian Isailă (51 de ani) este un ziarist experimentat, credibil, analitic, rațional. Un profesionist care știe ce înseamnă documentarea serioasă. A debutat în presă în 1991 și a pus umărul, ca reporter sau editor, la succesul unor publicații puternice: „Evenimentul zilei”, „Adevărul”, ziare.com. De astăzi, va zidi temeinic la platforma care-și propune să devină, în scurt timp, una dintre cele mai importante surse de informație cu valoare adăugată din România.

De câțiva ani, Emilian Isailă are apariții frecvente la mai multe televizuni, fiind un apreciat comentator politic.

„Emi” – cum îi zic colegii săi – are o ambiție de fier. La 39 de ani, realizând că este prea sedentar, și-a propus să-și schimbe viața pe acest palier. A devenit un alergător de cursă lungă, participând – cu timpi excelenți pentru un om care ulterior se apropia de 50 de ani – la curse de maraton și la teribilele competiții Iron Man: înot în mare 4 km, bicicletă 180 km, alergare 42,195 km. „Emi” a făcut toate astea în mai puțin de 14 ore.

Emilian Isailă într-unul din numeroasele sale maratoane

Acum, echipa ziaristii.com nu mai este un tandem, ci o tripletă: Cartianu – Ciocăzanu – Isailă. Cei trei au lucrat împreună, cu atribuții de management editorial, la „Evenimentul zilei” și, ulterior, la „Adevărul”.

Anunțul lui Emilian Isailă (pe Facebook)

Vreau să anunț că, de astăzi, m-am alăturat proiectului Ziaristii.com, coordonat de Grigore Cartianu și Laurentiu Ciocazanu.

M-am gândit mult înainte să fac acest pas pentru că în ultimii șapte ani am lucrat excelent la Ziare.com, o redacție în care m-am simțit minunat.

În aceste vremuri grele pentru jurnalism, am considerat că e important pentru mine să particip la dezvoltarea unui site nou.

Și pe viitor voi încerca să-mi fac meseria cu decență și respect pentru cititori, la fel ca și până acum. Sper să reușesc. Mulțumesc!

Emilian Isailă

loading...

2 COMENTARII

  1. Felicitari grupului „Ziaristii” pentru aceasta excelenta „achizitie”.
    Felicitari d-lui Emilian Isaila pentru aceasta buna alegere.
    Totusi, ma ingrijorez pentru ziare.com. pe care ii pretuiesc mult. Sper ca aceasta plecare sa nu fie un semn ca dl Isaila a simtit ca si ei isi vor schimba orientarea.
    Dupa figura urata pe care a facut-o Realitatea, te poti astepta la orice. Unele semne ar exista, dar sa nu fim paranoici…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările