Dotați cu arme NATO, ucrainenii au distrus din prima lovitură un post de comandă rusesc la peste 20 km distanță

0
8113

Armamentul primit recent din partea unor țări NATO le este extrem del folositor ucrainenilor pentru a respinge atacurile agresorilor ruși. Trupele lui Zelenski au distrus din prima lovitură un punct de staționare al comandanților uneia dintre unitățile armatei putiniste.

Artileriştii Brigăzii 128 Separate de Asalt Montan Transcarpatic, din cadrul Armatei ucrainene, au spulberat o ţintă cu un obuzier NATO de la o distanţă de peste 20 de kilometri. Asta denotă că armele moderne, care sunt furnizate de către partenerii occidentali, sunt de cea mai mare precizie și justifică pe deplin încrederea oficialilor de la Kiev că, prin intermediul lor, vor reuși să recucerească treptat teritoriile ocupate de ruși, începând cu anexarea Crimeii din 2014.

Un videoclip cu anihilarea deplină a obiectivului strategic al rușilor a fost prezentat de Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Comunicatul Statului Major al Ucrainei: „Din prima lovitură: «Legiunea Transcarpatică» a lovit o țintă a rasiștilor, dintr-un obuzier de tip NATO, de la o distanță de peste 20 de kilometri. Artileriștii Brigăzii 128 de asalt montan separat au lovit punctul de desfășurare al personalului de comandă al uneia dintre unitățile armatei Ruse. Un SUV militar cu marca «Z» a fost distrus, la fel și câțiva rasiști care se aflau în apropiere”.

Locația secretă a invadatorilor a fost făcută praf cu ajutorul obuzierului de 155 de milimetri, de proveniență NATO. Astfel de arme au intrat deja în posesia armatei ucrainene.

VIDEO: Lovitura dată rușilor de ucraineni

Obozrevatel.com: „Filmarea făcută cu încetinitorul de pe o dronă arată sosirea unui proiectil de calibrul 155 și momentul unei explozii puternice. Ținta se afla la o distanță de peste 20 de kilometri, așa că imaginea demonstrează în mod clar precizia ridicată a celui mai recent armament care a intrat și continuă să intre în posesia Forțelor Armate ale Ucrainei”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* România a contribuit la operațiunea specială prin care a fost salvat un american capturat de ruși în Ucraina

* Putin a fost hulit chiar la el acasă. La concertul trupei Kis-Kis, în Sankt Petersburg, sute de tineri au scandat „P…ă războiului!”

* Dintre cei doi „soldați răniți” pe care i-a vizitat Putin la spital, cel puțin unul era fals! În trecut, el jucase și rolul de „muncitor” într-o fabrică vizitată de dictator

* VIDEO. Șocant: Rusia folosește devastatoarele TOS-1, cu bombe termobarice. Ucraina cere Americii 200 de astfel de arme și garantează că-i aruncă pe ruși afară din țară

* Dezvăluiri-șoc: cancelarul Germaniei era omul Moscovei, marxist fanatic, ataca NATO și SUA ca „militariști iresponsabili”. Olaf Scholz și-a ascuns legăturile cu regimul est-german

* Un deputat rus amenință SUA: „Cenușa nucleară va veni de la voi!” / Finlanda, Suedia și țările baltice „vor trebui zdrobite”, „vrem să le distrugem”

* În plin „regim Iohannis”, Mafia din Justiție l-a exclus a doua oară din magistratură pe judecătorul Danileț. Pretextul mincinos al CSM: „A făcut parte dintr-o formațiune politică”, deși el fusese într-un ONG!

* Guvernul PSD-PNL, marele câștigător al inflației: a încasat, în doar 4 luni, cu 23 de miliarde de lei mai mult de pe urma exploziei prețurilor

* Dezvăluiri Ludovic Orban: „Iohannis a intervenit personal la mine să-i pun pe listele de candidați pe Ciucă și Predoiu. Ciucă a fost în postura de Agamiță Dandanache“

* Bani mai mulți pentru angajații primăriilor. PSD și PNL vor să-și fidelizeze administrația locală

* RECHIZITORIU. Fiul mafiotului Rădoi închiria spațiu la metrou cu 250 de euro pe lună și îl subînchiria cu 2.800. Profit: 237.600 de euro în 9 ani

* Masacrul din Texas: o fetiță de 11 ani a supraviețuit mânjindu-se cu sângele colegei ucise, ca să pară moartă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here