În Donbass, comandanți ruși ucid militanți pro-ruși ca să ia banii din despăgubire! Îi trimit în „recunoaștere”, dar pe piste pre-minate

0
21213

Kremlinul se îndreaptă spre un mare dezastru (și) în Donbass. Comandanții ruși încep să ucidă militanți din Donețk și Lugansk, ca să-și însușească banii primiți drept despăgubire pentru moartea lor. Îi trimit într-o „recunoaștere” a pozițiilor ucrainene, dar pe piste pre-minate! Unii luptători se revoltă.

Postul de televiziune Canal 24 vine cu o dezvăluire șocantă. În Donbass, unde dictatorul criminal Vladimir Putin își concentrează toate trupele pentru a captura întreaga regiune, comandanții ruși au început să ucidă la propriu militanți din Donețk și Lugansk. Adică, exact pe cei care militează pentru unirea acelor zone cu Federația Rusă!

Comandanții au un singur scop: să-și însușească banii primiți ca despăgubire pentru moartea militanților pro-ruși. Îi expediază practic într-o așa-zisă „recunoaștere” a pozițiilor ucrainene, de unde nu se mai întorc teferi niciodată. Acele terenuri sunt pre-minate tocmai la ordinul șefilor acestora!

„Militanți ai grupărilor teroriste pro-ruse deturnează sume uriașe de bani alocate de Rusia pentru a compensa familiile victimelor”

 • „Comandamentul teroriştilor ruşi din regiunile Doneţk şi Lugansk a început să-şi revină din primul şoc al ostilităţilor la scară largă şi să pună în aplicare scheme de îmbogăţire personală de lungă durată. Militanți ai grupărilor teroriste aliate rusești, liderii ORDLO (din așa-numitele republici populare Donețk și Lugansk – n. red.) și curatorii acestora deturnează sume uriașe de bani alocate de Rusia pentru a compensa familiile victimelor.”
 • „Din informațiile Canal 24, criminalii din autoproclamata administrație a subrepublicilor și comandanții grupurilor armate ilegale și-au dat seama că în viitorul apropiat teritoriile ocupate din Donbass nu vor fi eliberate de Ucraina. Din acest motiv, au decis să profite de ocazie și să înceapă să fure din nou banii alocați de Rusia.”
 • „Fondurile alocate de colaboratori și curatorii lor FSB-iști s-au trimis pentru a sprijini brigăzile de luptă și cele mobilizate, precum și pentru a despăgubi familiile morților și răniților.”

„Conform planului rușilor și al liderilor locali de grupuri, comandanții pot trimite grupuri mici pentru a «recunoaște» pozițiile ucrainene pe piste pre-minate”

 • „Conducerea rusă, căreia îi pasă de cvasi-formațiile create de Putin, s-a plâns inițial în sânul ei de faptul că militarii ruși au primit ordin să nu ridice cadavrele militanților căzuți – pentru a nu plăti despăgubiri familiilor celor uciși.”
 • „Drept urmare, liderii ORDLO și comandanții bandelor create în 2014 au fost tăiați de la accesul la fondurile uriașe. Cu toate acestea, la o lună după începerea ostilităților, Pușilin, Pasicinik și comandanții grupurilor de luptă au putut să se orienteze și să înțeleagă situația.”
 • „Întrucât pe unele secțiuni ale frontului din Donbass sunt prezenți doar teroriști din Corpurile 1 și 2 de armată, unor combatanți li s-a spus despre fereastra de oportunitate deschisă. Conform planului rușilor și al liderilor locali de grupuri, comandanții pot trimite grupuri mici pentru a «recunoaște» pozițiile ucrainene pe piste pre-minate.”

„După ce au primit câteva milioane de ruble pentru a le preda familiei unui terorist, comandanții duc cadavrele morților într-o direcție necunoscută. Rudelor li se spune că nu pot primi despăgubiri din lipsa rămășițelor decedatului”

 • „Corpurile colaboratorilor uciși în apropierea propriilor poziții au fost târâte în spate, după care curatorii lui Pușilin au început să scrie cereri către conducerea lor pentru despăgubiri pentru rudele victimelor.”
 • „Banii nu ajung însă la familiile militanților. Ele sunt însuşite în mod banal şi distribuite între comandanţi. Desigur, astfel de misiuni de «recunoaștere» nu au devenit un secret pentru militanții aproape tuturor unităților, printre care au început să se raporteze pierderi inexplicabile.”
 • „În plus, după ce au primit câteva milioane de ruble pentru a le preda familiei unui terorist, comandanții duc cadavrele morților într-o direcție necunoscută. Rudelor li se spune că nu pot primi despăgubiri din lipsa rămășițelor decedatului.”

„Numai în ultima săptămână, «Grecul» a deturnat aproximativ 50 de milioane de ruble. El a dat 40 de milioane conducerii sale și a luat 10 pentru el însuși”

 • „Datorită atitudinii similare a comandamentului, în rândul militanților unor unități a început o nemulțumire considerabilă față de ofițeri. Cea mai mare nemulțumire o înregistrează subordonații comandantului cu indicativul «Grec».”
 • „Cel mai probabil, este vorba de comandantul Batalionului 1 al brigăzii 100 a «DNR» (așa-zisa Republică Populară Donețk – n. red.). Cel puțin acest indicativ a fost folosit de un terorist care a condus această unitate în perioada 2014-2017. După moartea comandantului, porecla putea fi transmisă succesorului său.”
 • „Potrivit datelor preliminare, numai în ultima săptămână, «Grecul» a deturnat aproximativ 50 de milioane de ruble. El a dat 40 de milioane conducerii sale și a luat 10 pentru el însuși. Spionii ucraineni au înregistrat situații similare în alte unități ale cvasi-republicilor.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Baronul PSD de Neamț, Ionel Arsene, trosnit de vechea DNA a Codruței Kovesi: 8 ani și 4 luni de închisoare, pentru o șpagă de 100.000 de euro!

* Pedofilul Drăghici a ales să se sinucidă izbindu-se cu mașina de gardul Ambasadei Rusiei. Condamnat la 15 ani de pușcărie pentru corupere de minori cu doar o zi înainte, șoferul s-a autoincendiat

* A murit Jirinovski, unul dintre ciracii lui Putin și mare dușman al românilor. A fost răpus de Covid la 77 de ani

* Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

* Într-un târziu, intră și România în rândul lumii: expulzează 10 spioni ruși de la Ambasada lui Kuzmin

* VIDEO. Parlamentari AUR, batjocoritori la prezentarea ororilor comise de ruși în Ucraina: „Băi, nu ne mai emoționați, dați discursu’!”. George Simion: „Nu ne uităm la filme acuma!”

* „Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

* VIDEO + DOCUMENT. Discursul integral al lui Volodimir Zelenski în Parlamentul României. „Drag popor român…”

* Fost consilier al lui Putin: „Ofensiva invadatorilor nu poate fi oprită decât printr-o ruină militară a Rusiei. Ucraina trebuie să meargă pe calea polonezilor, care în 1920 au învins armata sovietică lângă Lvov”

* „Putiniștii” care au violat, torturat și ucis civili ucraineni în orașul Bucea sunt mongoloizi din Republica Bureatia, înființată de bolșevici în 1923

* Ungurii au ales prietenia cu Putin și gazul ieftin de la ruși: Viktor Orban – 53%, Opoziția – 35%. Fidesz are două treimi din Parlament

„La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Cele mai bizare afirmații ale lui Donald Trump despre Rusia. Cum încearcă să modifice adevărul în contextul crizei din Ucraina

* Cele 8 grupe la Campionatul Mondial de fotbal, Qatar 2022. Derby Germania – Spania încă din start

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here