Doi dintre cei mai cruzi criminali de război au fost lichidați în Ucraina. În calitate de ofițeri ruși, ei au omorât civili în Siria, Cecenia și Donbass

0
12890
Nazarov și Ciadov

Pierderi importante pentru armata rusă invadatoare, în „operațiunea militară specială” din Ucraina. Trupele teroristului planetar Vladimir Putin au pierdut doi dintre cei mai monstruoși criminali de război pe care i-a avut vreodată Federația Rusă. Unul era membru al grupării teroriste „Legiunea” și comandant de regiment, iar altul – component al brigăzii speciale „Cobra” a Kremlinului.

Roman Aleksandrovici Nazarov avea 45 de ani și lupta pe front cu pseudonimul „Nazar”. Provenea din orașul Kamensk-Șahtinski, situat în regiunea Rostov. Era membru al Batalionului „Oplot” (format în 2014 pe teritoriul autoproclamatei Republici Populare Donețk pentru a lua parte la conflictul armat din estul Ucrainei) și al grupării teroriste „Legiunea”.

Invadatorii ruși s-au lăudat pe un canal de Telegram (cel al propagandistului Zahar Prilepin) că, prin abilitățile lui, Nazarov a omorât doi colonei ucraineni în războiul declanșat în Donbass în perioada 2014-2015. Aceștia sunt: Vasili Ghervasievici Demciuk și Igor Pavlov – ultimul împușcat mișelește în cap pe 2 septembrie 2015, în timpul retragerii trupelor ucrainene din Debalțeve.

Nazarov – comandantul orașului ocupat Makiivka și al unui regiment rus, „dotat” cu patru tatuaje

Conform site-ului Mirotvoreț (Centrul neguvernamental de cercetare a semnelor de crime împotriva securității naționale a Ucrainei, păcii, umanității și dreptului internațional), caracteristicile distinctive ale războinicului putinist erau următoarele: un tatuaj cu cap de tigru pe partea stângă a pieptului; tatuaje pe umeri; un tatuaj pe brațul drept, de la articulația umărului până la mijlocul antebrațului; un tatuaj pe umărul stâng sub formă de liliac.

Roman Nazarov ocupa, din 2015, funcțiile de comandant al orașului temporar ocupat Makiivka și de comandant al regimentului 1AC separat al Districtului Militar de Sud al Forțelor Armate ale Federației Ruse.

Armata lui Zelenski l-a lichidat, în iulie 2023, în regiunea Herson. „Denazificatorii” deplâng moartea criminalului, spunând ca a fost un luptător „loial ca un câine” în toate „operațiunile speciale”. Acesta a executat civili inclusiv în Republica Cecenă, unde a participat în cadrul unui batalion de recunoaștere.

Cu toate astea, Nazarov poza într-un „credincios absolut” alături de soția sa, Iana Vladimirovna Martirosian, consultant de vânzări, cu care își întemeiase o familie, având împreună doi copii.

Farisei pupători de icoane: criminalul Nazarov și soția sa

Veteranul cu beretă verde, ucis la a cincea rană

Al doilea ucigaș în serie eliminat de ucraineni a fost Roman Evghenievici Ciadov, veteran al brigăzii putiniste „Cobra”. Era posesor de beretă verde în cadrul forțelor speciale ale Kremlinului.

În trecut, el a participat la conflictele armate din Cecenia și Siria. Monstrul a rezistat pe front încă de la începutul invaziei declanșate în Ucraina, deși a fost rănit de mai multe ori.

După cea de-a cincea rană, și-a pierdut viața pe 16 iulie 2023.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Încă o „țeapă” a guvernării PSD-PNL: Legea salarizării promisă de Guvern profesorilor în timpul grevei nu e gata nici azi, deși pe 15 iulie ar fi trebuit să intre în vigoare!

* Conflict la vârf: PSD vrea să sufoce economia privată cu măriri de taxe și impozite, ca să acopere deficitul făcut de ministrul Câciu și clientela de partid; PNL nu e de acord

* DOCUMENT. Președinta Comisiei Europene atrage atenția Puterii PSD-PNL: „Dacă nu elimină pensiile speciale, România nu va primi tranșa a treia din PNRR!”

* Gonind pe contrasens cu Mercedesul său, deputatul Gheorghe Șimon (PSD) a băgat în spital două femei și s-a oprit în curtea unui localnic. Șimon a fost ministru al Economiei în regimul Dragnea

* Pandele către Ciutacu, în direct la RTV: „Voi știți cât am de plătit? Întrebați-l pe Sebi Ghiță cât am de plătit pentru faptul că… da? După cât am de plătit, îmi dați voi înapoi că am făcut rating?”

* Monstrul Godei era omul de casă al Gabrielei Firea! Aceasta l-a angajat și la Senat, după Primăria Capitalei. Anterior, Godei fusese plasat la FC Voluntari, clubul finanțat de Primăria lui Pandele. Firea a mințit că Godei nu e un apropiat al ei, ci un „simpatizat care bagă și el capul în poză”

* Caracatița din Voluntari: o firmă din ograda clanului Firea-Pandele a primit acces la date secrete cu câștigătorii programului „Casa Verde 2023” și le face oferte, deși nici lista instalatorilor autorizați n-a fost anunțată

* A mai murit un FSN-ist de frunte: Dan Matei Agathon. Ion Iliescu îi îngroapă pe toți. Lista e lungă: Bîrlădeanu, Brucan, Marțian, Militaru, Chițac, Dan Iosif, Sassu, Duvăz, Lupoi, Cico Dumitrescu, Sergiu Nicolaescu…

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

* VIDEO. La o zi după ce a nenorocit Nașul TV, Șoșoacă a adus o amendă și pentru Realitatea Plus! De data asta, complice la fake-news i-a fost conspiraționista dragnistă Anca Alexandrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here