Doi indivizi, tată și fiu, au intrat cu BMW-urile pe pârtia de schi și au rămas înzăpeziți. Voiau să urce „decât“ până la Crucea Eroilor

1
1170
Băieții cu BMW au zis că pot folosi pârtia pe post de șosea personală

Doi bărbați, tată și fiu, au încercat să urce cu BMW-urile pe pârtia Borlova până la Crucea Eroilor de pe Muntele Mic (Masivul Retezat-Godeanu), relatează News.ro. Cei doi au rămas înzăpeziți pe pârtie, fiind astfel găsiți de jandarmii care patrulau miercuri în zonă. S-au ales cu o amendă modică raportat la ceea ce făcuseră – 2.000 de lei.

Bărbații, „echipați” corespunzător, în treninguri și pantofi, s-au gândit că sunt suficient de „șmecheri” încât să folosească pârtia de schi pe post de șosea. Numai că una din mașini a rămas înzăpezită. Au încercat s-o tracteze folosind al doilea SUV, dar stratul de zăpadă era prea mare, așa că tentativa a eșuat.

Jandarmii au fost nevoiți să izoleze zona, deoarece prezența mașinilor pe pârtie îi punea în pericol pe cei care voiau să schieze. Cei doi s-au ales cu câte o amendă de 2.000 de lei, care se reduce la jumătate dacă e plătită repede, pentru nerespectarea prevederilor privind amenajarea, omologarea, întreținerea și exploatarea pârtiilor de schi pentru agrement.

Comunicatul Jandarmeriei: „Patrula de jandarmi montani din cadrul Postului Muntele Mic, astăzi, 15 decembrie, în jurul orei 14.15, au surprins două persoane care se aflau cu autoturismele personale pe pârtia de schi Borlova din staţiunea Muntele Mic. În urma celor declarate s-a stabilit faptul că aceştia doreau să urce la Crucea Eroilor, alegând ca deplasarea s-o facă chiar pe pârtia de schi. Cum prima maşină a rămas înzăpezită, cei doi au decis să încerce s-o scoată din zăpadă cu cel de al doilea SUV. Din cauza stratului mare de zăpadă, aceştia nu au reuşit să tracteze autoturismul“.

Practic, știrea de mai sus este aproximativ aceeași în fiecare iarnă: în ianuarie, pe pârtia de schi din Oncești, județul Sibiu, un șofer s-a gândit să traverseze la miezul nopții zona schiabilă cu BMW-ul. A rămas înzăpezit, așa că și-a sunat prietenii, care au urcat și ei pe aceeași pârtie, cu alte două mașini, ca să-l ajute. Și în acest caz, autorul isprăvii s-a ales tot cu amendă de 2.000 de lei.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. „M-a mușcat de mână!” Rai Uno a difuzat imaginile în care soții Șoșoacă agresează jurnaliștii italieni. Reportera Lucia Goracci a fugit pe scări

* Comisia Europeană urmărește „cu atenție și îngrijorare” deriva statului de drept din România, în regimul Iohannis-PSD

* Tupeu de impostor. Florin Roman: „Plec cu fruntea sus. Ne vedem în instanță, domnule Cioloș!“. Șeful USR: „Amenințarea e ridicolă. Sala de judecată le dă palpitații celor ca el”

Păcăleală: cei 1.200 de lei erau, de fapt, 600. S-a modificat ajutorul promis de PSD pensionarilor: cei care au 2.200 de lei nu primesc nimic

* S-a lansat „Forța Dreptei”, noul partid al lui Ludovic Orban. Sloganul este cel liberal: „Prin noi înșine”

VIDEO. Cumplitul sfârșit al Andreei Kaba, membră USR și fiica viceprimarului din Jimbolia. S-a dus la Cluj să-și caute de lucru și a murit carbonizată în pensiune

* SERIAL (26). Grija lui Ceaușescu: situația din Panama

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here