vineri, mai 24, 2024
AcasăOpiniiCartianuDirektore, ești un dobitok! Marș în troaka lu' Draknea, spurkatule!

Direktore, ești un dobitok! Marș în troaka lu’ Draknea, spurkatule!

-

Mi-a semnalat cineva că prin Argeș își face de cap o vietate care-și pune-n piept legitimația de ziarist, ba mai mult, pe cea de director de presă, și care ne face proști pe noi, ăștia care n-am votat cu Dăncilă.

Am dat click să văd cine e tembelul. Și am constatat că autorul textului cu pricina, Gheorghe Smeoreanu, e mai dobitoc decât prevede legea. Un propagandist ciumat, roșu și spurcat, care scrie pe zidurile unei latrine ce găzduiește titluri de genul: „Deputatul PSD Eugen Neață, UN POLITICIAN cu adevărat ÎN SLUJBA CETĂȚENILOR!”

Smeoreanul ne înjură încă din titlu: „Vinovați sunt 2 români din 3”.

- Advertisement -

Ahaaa, vinovați! Nu mai e nevoie de justiție, îl avem pe limbricul de Albota de Jos, care dă verdictul pe loc! Și dă verdictul pentru 6.509.135 de cetățeni români, nu se joacă. Sentință: 6.509.135 de vinovați (votanții lui Iohannis) și 3.339.922 de nevinovați (votanții Dăncilei).

Gh. Smeoreanu

Să-l luăm un pic la puricat pe viermușul carpatin.

„Nu sunt vinovaţi pentru situaţia de rahat nici Iohannis, nici Orban, Ponta sau Ciolacu. Vinovaţi sunt cei 2 români din 3 care au votat «pentru democrație», «pentru valori europene», «pentru a nu ne scoate Dragnea din Europa», împotriva «ciumei roșii».”

- Advertisement -

Zât, mă, că-ți dau un shoot în koor de-o să te crezi Raj Kapoor!

„Vinovați sunt cei 2 din 3 români care au luptat vitejește împotriva țării lor sub stindardul pe care scria «Muie PSD!»”

Marș, potaie!

„În cazul în care tu, cel care citești aceste rânduri, ai fost unul dintre cei 2 români din 3, atunci tu ești vinovat.”

Dispari, jigodinski!

„Tu ești cel care a votat să nu plătească băncile taxa pe active bancare, să nu plătească taxe firmele din energie și comunicații, tu ai votat să șteargă Orban datoriile băncii Raifaissen și să se împrumute Cîțu fără număr.”

Marș la alfabetizare, McKoy de la Băicoi! Să te întorci după ce înveți să scrii corect numele unei bănci cu sute de mii de clienți în România (ai greșit 3 litere din 10, kăkălăule)! Dar dacă mai răspândești fake news-uri, mai primești un shoot în koor!

„Apropo, dacă mai iese vreodată la un miting, îl luați la șuturi și îl scoateți din mijocul vostru pe președintele lui Raifaissen care sărea pentru Justiție, dar de fapt pentru sute de milioane de euro?”

N-ai înțeles, Kakamucho? Bombeul e rezervat pentru hemoroizii tăi! Hai în Piața Victoriei, fătălăule!

„Revenind la tine, cel vinovat, cel care a crezut că Dragnea e întruchiparea răului și îl numeai Draknea, te-aș întreba de ce ai vrut să dai ajutor de stat companiilor străine, nu au spus ele că au management performant, nu cum are statul? De ce ai dorit să se oprească programul național de irigații și să dispară ”aprozarele” cu produse românești? Cu ce te-au încurcat măsirea salariilor și pensiilor, vaucherele de vacanță și de cărți pentru profesori, plafonarea prețului la curent și gaze?”

Taci dreak, kap-de-păstârnak ku kreier de godak!

„Ai vrut să fii avocatul celor de la Exxon și OMV? Prostule!”

Boule!

„Scuze, nu ști deloc prost, deși nu găsesc cuvântul care să te caracterizeze. Probabil ceva între: neinformat, vanitos, şmecher, atotştiutor, agresiv.”

Valea, Don Coyote!

„Acum, nu doar cei 2 români culeg ce au semănat, culeg toţi 3. Între ei, 1 e victimă nevinovată. Mai contează? Nu mai contează. Măcar, acum, taci.”

Ce, mă? După mintea ta hemoroidală, trebuie să sigilăm 6.509.135 de guri? Dispari, mă, belitule, că dacă te mai pun o dată în vitrină, te îneci în 6.509.135 de scuipați!

Canalie abjectă cu genetică defectă!

EDITORIALE DE GRIGORE CARTIANU:

Nu e vierme, e limbric

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

- Advertisement -

7 COMENTARII

 1. Cartianu,
  de ce citezi extensiv un cretin senil irecuperabil, dandu-i expunere publica ?
  Putea putrezi ignorat in stalinismul sau decrepit de provincie.

  Asa dai apa la moara hodorogita a mumiilor nomenklaturiste.

 2. Este limpede ca te/a enervat foarte tare!! Nu e stilul tau de scris! pentru mine este clar ca degeneratu” te/a suparat peste limita!Cum ar fi sa se enerveze 6, 3 milioane de romani?? Nu e bine! noi sintem mai multi si mai intelepti! de aia nu votam PsD. O zi frumoasa!
  Mihai

 3. Corect, aprob comentariul de mai sus….la fel fac și televiziunile aservite ciumei roșii.. șatena 3, onania tv, TVR 1 și 2, parțial Digi,…. și…. și. … televiziunea zoo realitatea !!!… dacă nu i-ar băga nimeni în seamă , astia vor dispărea natural…se vor mânca între ei până nu va mai rămâne decât plua lui Dragnea…și curvele din Videle Voluntari, Craiovița…

 4. Uneori e nevoie si de asa ceva. Cand a fost vorba de placutele suedeze, cu toata incrancenarea mea impotriva acelui tip de limbaj, a trebuit sa recunosc ca daca nu se crea acest curent cu injuratura celebra, Romania toata inca era la stadiul de obedienta, slugarnicie si mai ales frica fata de psd, frica inoculata la maximum de regimul dictatorial al lui nastase. Acum, tara s-a eliberat si a aflat ca are dreptul sa puna la punct GIO psd! Cum sa respecti niste mafioti??? (in timp ce ei te fura in continuare fara limita si jena???)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -